TÉMA: VESMÍR I.,II.,III.Tr.

Milí rodičia, milé deti, tento týždeň sme pre Vaše deti pripravili tému VESMÍR 1. VESMÍRNI KAMARÁTI prečítajte svojim deťom krátky príbeh s náučným charakterom (nová slovná zásoba, poznatky o vesmíre): VESMÍRNI KAMARÁTI 2. E-BOOK VESMÍR pracovný zošit obsahuje: vyhľadať P ako PLANÉTA , vyhľadať  S ako SLNKO , Zraková pamäť, Grafomotorika, Zrkadlové kreslenie, Pomenovanie planét, Výtvarná výchova Raketa z papiera: e-book-VESMÍR 3. OMAĽOVANKY VESMÍR Dokresli raketu a astronauta, Omaľovanka planéty a astronaut, Omaľovanka raketa, Planéta ZEM OMAĽOVANKY VESMÍR Pripájame aj video: PRE  NAŠICH PRVÁČIKOV:  PRE NAŠICH PRVÁČIKOV: PRE DRUHÁKOV A TRETIAKOV: The post TÉMA: VESMÍR I.,II.,III.Tr. appeared first on MŠ Srdiečko.

prejsť na článok

VESMÍR OČAMI DETÍ 2024

VESMÍR OČAMI DETÍ 2024 propozície The post VESMÍR OČAMI DETÍ 2024 appeared first on Záhorské osvetové stredisko.

prejsť na článok

Čas v ktorom žijeme je jedinečný.

Milí priatelia, čas v ktorom práve žijeme je jedinečný a pred nami sa otvára vesmír vo svojej multidimenzionálnej podobe. Sme bytosti tvorené  frekvenciou a vibráciou a každý z nás má svoj jedinečný tón a farbu svojej duše, vnútornej večnej energie. V tom

prejsť na článok

Aliančný modlitebný týždeň 2021

Milí priatelia, ZAUJATOSŤ BIBLIOU - to je téma aktuálnych aliančných modlitieb, ktoré sa uskutočnia v týždni od 10. do 17. januára 2021.

prejsť na článok

Aliančný modlitebný týždeň 2020

Milí priatelia, Na ceste domov: Ako cestovať bezpečne - to je téma aktuálnych aliančných modlitieb, ktoré sa uskutočnia v týždni od 12. do 19. januára 2020.

prejsť na článok

Rozmaznávajte sa

Myšlienka na tento deň Láskyplne sa o seba starám. Doprajem si popoludňajší spánok, pedikúru alebo niečo iné, príjemné. Vyjadrujem tým radosť zo seba. Zaslúžite si to najlepšie – tú najlepšiu starostlivosť za úžasné dary. Zaslúžite si byť rozmaznávaní

prejsť na článok