Tantra masáž a jej praktiky

Tantra masáž je masážna technika, ktorá v sebe spojuje prvky starodávnych tantricko-taoistických techník a klasickej masáže.

prejsť na článok

Tantra Tantrická masáž

Tantrická masáž – Čo je to? V dnešnej dobe sme zaneprázdnení, unavení, vystresovaní a v honbe za lepším materiálnym životom úplne zabúdame, že náš život „žijeme tu a teraz“ v prítomnom okamihu. Ľudia, ktorí na sebe aspoň trochu duševne a duchovne pracujú,

prejsť na článok

Sexuálne praktiky, ktoré možno nepoznáte (1.časť)

Sexuálne praktiky môžu byť aj veľmi nezvyčajné. O niektorých by mnohí ani neuvažovali, nie to ešte ich vyskúšali. Pozrime sa na niektoré trošku bližšie.

prejsť na článok

Sexuálne praktiky, ktoré možno nepoznáte (2.časť)

Sexuálne praktiky, ktoré možno nie sú medzi ľuďmi až také známe ale majú vo svete svojich priaznivcov - každého predsa vzrušuje niečo iné, nie? :)

prejsť na článok

Špecialitky

Perličkový kúpeľ nôh, súčasne masáž rúk, následne masáž chodidiel. 30 minútová procedúra, možnosť skombinovať + masáž celého tela/chrbta. Príjemná masáž, ktorá pomôže z Vášho tela odplaviť únavu, a zároveň Vás podporí opäť vykročiť. The post Špecialitky f

prejsť na článok

Erotická masáž ako intímne zotavenie

Máte radi masáž ale radi by ste vyskúšali niečo o stupeň vzrušujúcejšie? Erotická masáž je to čo hľadáte a ste na správnom mieste kde si ju môžete dohodnúť.

prejsť na článok