Systém Monitoringu incidentů

Monitoring incidentů pravidelně prověřuje všechny domény našich zákazníků vůči databázi více než 80 antivirových skenerů, blacklistů a dalších webových nástrojů pro analýzu URL adres a souborů včetně databáze Google Safe Browsing, které sdružují informace o napadených doménách, doménách na blacklistech, případně doménách, jakkoliv jinak blokovaných či infikovaných.

prejsť na článok

Bezpečnostní upozornění

Prohlášení společnosti ZONER software k bezpečnostnímu incidentu

prejsť na článok

Endokanabinoidný systém

Endokanabinoidný systém alebo ESC je komplexný systém bunkovej signalizácie, ktorý začiatkom 90. rokov identifikovali vedci skúmajúci veľmi známy kanabinoid THC. Kanabinoidy sú zlúčeniny nachádzajúce sa v rastline konope.

prejsť na článok

Kamerový systém: na čo si dať pozor pri jeho výbere?

Kamerový systém sa stáva neoddeliteľnou súčasťou podnikateľských objektov. Dôvodom je narastajúca kriminalita, ale aj využitie kamier na marketingové účely a znižovanie personálnych nákladov vo firme na stráženie budov a vonkajších priestorov. Dopyt po ka

prejsť na článok

Online GPS monitorovací systém TSSmonitoring

Online GPS monitorovací systém TSSmonitoringDOMOVSKÁ STRÁNKAČlánky Moderný, čistý dizajn a nové užitočné funkcie. Týmito slovami môžeme charakterizovať nový monitorovací systém TSSmonitoring, ktorý sme pripravili pre našich zákazníkov. Naši obchodní manaž

prejsť na článok

SK doména přechází na nový systém

Správce národní domény SK-NIC, a. s., spouští nový systém a zavádí nová pravidla. Termín startu byl stanoven na 1. 9. 2017.

prejsť na článok