Svadobný účes – koruna krásy každej nevesty

Svadobné šaty máte vybraté, no stále váhate, ako si ozdobiť váš účes? V svadobný deň sa chcete cítiť naozaj výnimočne a vyzerať dokonalo. A korunkou dokonalého svadobného outfitu by mala byť aj správna ozdoba hlavy tak, aby ladila so šatami a ostatnými doplnkami. Ako sa správne rozhodnúť? Tím reštaurácie HRADNÁ, v ktorej môžete zažiť úžasnú, romantickú svadobnú hostinu s najkrajším výhľadom na naše hlavné mesto, vám predstaví aspoň základné možnosti a trendy. Výber dokonalých svadobných šiat, ktoré padnú ako uliate, je, samozrejme, základ. K tomu potom patria aj vhodné doplnky. Pred vhodnou ozdobou hlavy si najprv vyberte svadobný účes. Pre mladé nevesty je prvou voľbou klasika závoj. Pokiaľ nie ste so závojom stotožnené, máte po tridsiatke alebo ste skôr športový typ, samotnou ozdobou hlavy môže byť „len“ dokonalý účes bez ďalších doplnkov alebo s jemnými drobnými ozdôbkami. Zdá sa vám to príliš obyčajné? Vyberte si z ponuky vlasových ozdôb. Použiť môžete sušené alebo živé kvietky, korálky, sponky, hrebienky. Výnimočnosť a šmrnc vám dodá napr. korunka alebo štrasová čelenka. Sú vaše svadobné šaty v retro štýle? Dajte si na hlavu jemný klobúčik alebo tzv. svadobný fascinátor. Čokoľvek si vyberiete, dbajte na vhodnú farbu, ktorá bude ladiť so šatami. Odvážnejšie z vás môžu pokojne zvoliť zlatý alebo strieborný variant. Nezabúdajte na tieto drobné, no podstatné detaily celkového vzhľadu. Vaše šaty môžu pekne zvýrazniť a doplniť. Potrebujete pomoc? Obráťte sa na tím HRADNEJ. Okrem dokonalého miesta na vašu svadobnú hostinu vieme pomôcť aj takýmito detailmi. Sme tu pre vásPríspevok Svadobný účes – koruna krásy každej nevesty je zobrazený ako prvý na Hradná Reštaurácia.

prejsť na článok

Svadobný deň Mária a Pali

Máriu a Paliho poznám už veľmi dlho, preto ma nesmierne potešilo, keď mi dali dôveru a mohol som zvečniť ich svadobný deň. Dojímavé chvíle pri odobierke, krásne vyzdobená sála, unikátne predjedlo, veľa hostí a gratulantov a skvelá zábava až do rána aj tak

prejsť na článok

Hľadáte jedinečný svadobný dar? Máme pre Vás výborný tip! Presvedčte sa.

Prenájom svadobného fotozrkadla Instazrkadlo je super tip aj ako svadobný dar. Jednoznačné, týmto svadobným darom vyčarujete úsmev na tvári každej jednej neveste. Naše selfie zrkadlo, teda fotobúdku, si môžete prenajať na pár hodín, prípadne na celú noc. 

prejsť na článok

Svadobný deň Janka a Mirko

Janka a Mirko sú veselá dvojica a rovnako veselá bola aj celá svadba. Tancovalo a spievalo sa celú noc až do rána. Pozrite si zopár fotografií a krátky videoklip Príspevok Svadobný deň Janka a Mirko zobrazený najskôr MZM video.

prejsť na článok

Svadobný deň Eliška a Marek

Nádherná nevesta, veselý ženích, zabávajúci sa svadobčania. Po sobáši nás čakala krásne vyzdobené svadobné stoly, zaspievali sme si aj s cimbalovou muzikou, folklórny súbor začepčil nevestu a potom sme sa bavili až do rána. Svadba Elišky a Mareka dlho ost

prejsť na článok

Tvorili sme svadobný web a dostali chuť na „veselku“

... Príspevok Tvorili sme svadobný web a dostali chuť na „veselku“ zobrazený najskôr LEMUR.

prejsť na článok