Svadobný pochod

Tu cvičím počas lockdownu. Chudnem do plaviek a zároveň sa pripravujem na svadobnú sezónu. Roland FR-4x. Church organ sound. F.M.Bartholdy Svadobný pochod Obrady v záhrade sa počas pandémie stávajú veľmi populárnymi. Aj na takomto svadobnom obrade môžete mať živú hudbu bez nutnosti sťahovať organ z kostola. The post Svadobný pochod appeared first on Akordeonista.sk.

prejsť na článok

Fašiangový pochod v Hronove

Prišiel k nám do domova seniorov Fašiangový pochod

prejsť na článok

POZVÁNKA - verejný občiansky protestný pochod Za zdravý Ružomberok

POZVÁNKA Vážení spoluobčania, týmto Vás pozývame na verejný občiansky protestný pochod "Za zdravý Ružomberok", ktorý sa začne v piatok 15.2.2019 o 16.30 hod v Parku Š. Hýroša a ukončený bude cca o 17.30 pred MsÚ v Ružomberku na Nám. A.Hlinku. Tento poch

prejsť na článok

Národný pochod Hrdí na rodinu

Bližšie informácie a program nájdete na stránke hrdinarodinu.sk Príspevok Národný pochod Hrdí na rodinu je zobrazený ako prvý na Farnosť Liptovské Matiašovce.

prejsť na článok

Michal Makovník Vďačnosť za život

Keď spomínam na tohoročný Pochod za život v Bratislave, myslím, že práve Vďačnosť a Život sú slová, ktoré ho najviac vyjadrujú. Pochod za život bol pre mňa onlinepharmacy-cialis kamagra...

prejsť na článok

Svadobný makeup trendy a jeho výdrž

Ktorá z nás si nevysnívala tú svoju? Kráčať v princeznovských šatách k oltáru s tým správnym mužom. The post Svadobný makeup trendy a jeho výdrž appeared first on Ivamua.

prejsť na článok