Svadobné výstavy 2019

Príďte si vybrať kvalitné a jedinečné svadobné obrúčky Laura Gold na svadobné výstavy po celom Slovensku. V našom stánku Vás The post Svadobné výstavy 2019 appeared first on Laura Gold.

prejsť na článok

SVADOBNÉ VÝSTAVY 2018

Príďte si vybrať kvalitné a jedinečné svadobné obrúčky Laura Gold na svadobné výstavy po celom Slovensku. V našom stánku Vás The post SVADOBNÉ VÝSTAVY 2018 appeared first on Laura Gold.

prejsť na článok

SVADOBNÉ TRENDY 2019- SNUBNÉ PRSTENE A OBRÚČKY

Aké sú pri snubných prsteňoch a obrúčkach svadobné trendy na tento rok? Je to vôbec trendová záležitosť? Na tieto otázky The post SVADOBNÉ TRENDY 2019- SNUBNÉ PRSTENE A OBRÚČKY appeared first on Laura Gold.

prejsť na článok

Dovolenka 2019

Dovolenka 2019 sme mimo office jeden týždeň Takže aj tento rok 2019, ako aj po iné nastal čas dovolenky aj pre nás. Žiaľ v tomto období od 18.7. 28.7.2019 Vás prosíme aby ste mali strpenie s našimi reakciami na pracovné požiadavky. Snažíme sa vybaviť vš

prejsť na článok

Výstava v Bratislave Coneco 2019

Výstava CONECO 2019, Bratislava - Incheba The post Výstava v Bratislave Coneco 2019 appeared first on Krby Deltako.

prejsť na článok

Bývalý učiteľ, chlapec, čo mal rád vŕby pri potoku a biely heterosexuál

Takto sa charakterizoval v rozhovore pre Malý Berlín náš kreatívny riaditeľ Jano Baláž. Dobré otázky a bezprostredné odpovede. Bez akademizmov, ľudsky, maximálne úprimne a napriek tomu fundovane. Taký je Jano a také je aj naše CUBE. Veď čítajte, iste sa p

prejsť na článok