SÚŤAŽNO ZÁBAVNÁ RELÁCIA DOBRÉ VEDIEŤ

Krásna žena, vtipný muž. Ideálna kombinácia, ktorá sa objaví aj ďalšej premiérovej epizóde zábavno-súťažnej šou Dobre vedieť! Svoje vedomosti a intuíciu si totiž zmerajú speváčka Martina Schindlerová a komik Juraj Šoko Tabaček.

prejsť na článok

RTVS relácia Kultúra 16.09.2023

Kultúra SK Televízny archív – pôvodná tvorba i športové relácie online (rtvs.sk) The post RTVS relácia Kultúra 16.09.2023 appeared first on KatarínaŽiak.

prejsť na článok

Dobre, dobre

Príde pacient do ordinácie a hovorí: - Pán doktor, vyšetrite ma, prosím vás, nejako sa zle cítim. Doktor ho začne prehliadať a hovorí: - Hm, dobre, Hm, dobre... - Čo je dobre? , pýta sa pacient. - Dobre, že to nemám!

prejsť na článok

Choroba

Lekár na vizite hľadí do chorobopisu pacienta a mrmle si: - To je dobre, to je dobre... Pacient sa pýta: - Čo je dobre? - Že tú chorobu nemám ja.

prejsť na článok

Na spovedi

Príde muž na spoveď a vraví farárovi: - Pán farár, zmlátil som svokru. - Dobre, dobre, synak, ale najprv spomeň hriechy, dobré skutky až potom.

prejsť na článok

Chránené heslom: Energetická efektívnosť tepelných čerpadiel: Čo treba vedieť

Obsah je chránený heslom. Pre zobrazenie zadajte vaše heslo: Heslo: The post Chránené heslom: Energetická efektívnosť tepelných čerpadiel: Čo treba vedieť first appeared on Domáce klimatizácie - www.klimeko.sk.

prejsť na článok