Súťaž Sony Future Filmmaker Awards 2024

Súťaž Sony Future Filmmaker Awards, ktorú vyhlasuje spoločnosť Creo a sponzoruje spoločnosť Sony, je významným každoročným ocenením krátkych filmov, ktoré sú vstupnou branou pre rozvoj tvorivej dokonalosti. Cieľom tejto súťaže, do ktorej sa možno prihlásiť zadarmo, je podporiť nezávislých filmárov a poukázať na originálne hlasy z celého sveta, ktoré prinášajú nový pohlaď na rozprávanie príbehov.

prejsť na článok

Vianočná sútaž 2023

Štatút k momentálne prebiehajúcej súťaže Vianočná sútaž. Súťaž končí 13.12.2023 o 15.00 hodine losovaním. Štatút sútaže vo formáte pdf. The post Vianočná sútaž - 2023 first appeared on Mestská lekáreň Šurany.

prejsť na článok

Vianočná súťaž s Mestskou lekárňou

Vianočná súťaž s Mestskou lekárňou Dňa 18.decembra v priestoroch lekárne vylosoval Ing. František Tamašovič, zástupca primátora mesta 25 šťastných výhercov. 20.decembra boli spokojným výhercom z rúk primátora mesta Ing. Mareka Oremusa a odbornej zástupkyn

prejsť na článok

Vianočná sútaž vyhodnotenie

Vyhodnotenie Vianočnej súťaže si môžete pozrieť tu The post Vianočná sútaž - vyhodnotenie first appeared on Mestská lekáreň Šurany.

prejsť na článok

European Awards

Po absolvovaní súťaže NÁRODNÁ PODNIKATEĽSKÁ CENA ZA ŽIVOTNÉ PROSTREDIE V SR 2015 v kategórii PROCES, v ktorej sme sa umiestnili na prvom mieste.

prejsť na článok

Fašiangy 10.2.2024

Všetko je už na zajtra pripravené TEŠÍME SA NA VÁS! Príspevok Fašiangy 10.2.2024 zobrazený najskôr Studenec.

prejsť na článok