Súčasné problémy niektorých bánk sú iné ako v roku 2008, tvrdia analytici

„Kombinácia rýchleho šírenia informácií a prístupu k finančným prostriedkom môže zvýšiť zraniteľnosť bánk,“ vysvetľuje expert

prejsť na článok

Alior Bank S.A. – problemy techniczne operatora telefonii komórkowej

Z powodu problemów technicznych na stronie operatora telefonii komórkowej mogą nastąpić opóźnienia w realizowaniu płatności w banku Alior Bank.

prejsť na článok

Porovnanie poplatkov na účtoch ZUNO BANK a mBANK

Minulý rok na vstúpil na trh nový hráč v oblasti bankovníctva. Je ním ZUNO BANK, člen skupiny Raiffeisen Bank International. ZUNO BANK má zaujem na uzemí Slovenskej republiky rozvíjať podnikanie v oblasti internetového bankovníctva. Teda jej najväčším kon

prejsť na článok

10 eur za registráciu do 365.bank

Získajte 10 eur zadarmo za registráciu cez mobil do 365.bank použitím promo kódu: jozef009310 Viac informácií tu. The post 10 eur za registráciu do 365.bank appeared first on Prefíkaná líška.

prejsť na článok

30 eur za založenie účtu v 365.bank

Otvor si účet v v 365.bank, plať kartou a získaj bonus 30 eur! The post 30 eur za založenie účtu v 365.bank appeared first on Prefíkaná líška.

prejsť na článok

Spojení Equa bank s Raiffeisenbank

14. 11. 2022 došlo ke spojení Equa bank s Raiffeisenbank. Od tohoto termínu probíhá šestiměsíční přechodné období, ve kterém bude platit jak původní kód Equa bank 6100, tak i kód Raiffeisenbank 5500.

prejsť na článok