Študenti na návšteve

Dňa 3.6. 2021 sme v našich priestoroch BRAIN:IT a v spolupráci s Fakultou riadenia a informatiky na Žilinskej univerzite privítali študentov 2. ročníka SPŠ Jozefa Murgaša v Banskej Bystrici odbor Informačné a sieťové technológie. Žiaci sa nad rámec svojich povinností zaujímali o to, ako prebieha práca ITčkára/ITčkárky priamo v praxi, a preto sa rozhodli nás osloviť, čo nás veľmi teší. Naši kolegovia Juraj, Majka, Braňo, Maťo a Majo pripravili pestrý program. Ukázali žiakom naše projekty, na ktorých pracujeme, ale aj hotové produkty, serverovňu či zaujímavé veci ako výpočtový hardware, GPU servery, ktoré študentov veľmi zaujali. Študenti okrem našich priestorov navštívili aj FRI UNIZA, kde absolvovali ďalšie zaujímavé prednášky. Dúfame, že sme študentov motivovali a ponúkli sme im nové možnosti, kam sa posunúť po absolvovaní strednej škoy. Chceme sa veľmi pekne poďakovať za pozitívnu spätnú väzbu priamo od študentov. Contribution Študenti na návšteve is shown first on Brain:IT.sk.

prejsť na článok

Chudobní študenti

Starý dedo pozerá z balkóna a hovorí: - Tí študenti sú dnes takí chudobní, piati fajčia jednu cigaretu a ešte sa tomu smejú!

prejsť na článok

Priestor na pivo

Profesor filozofie stál pred svojou triedou a na stole pred sebou mal niekoľko predmetov. Keď začala hodina, vzal bez slova veľký prázdny pohár od zaváraných uhoriek a začal ho plniť kameňmi veľkými asi 5 centimetrov. Keď ho naplnil, spýtal sa študentov,

prejsť na článok

Opľutá fotka

Príde muž domov z práce a pýta sa manželky: - Dnes bola na návšteve tvoja mama? - Áno, ako to vieš? - No, lebo som opľutý na svadobnej fotke.

prejsť na článok

Šetrenie vodou

Viete, ako sa v Grécku šetrí vodou? Chlap si ráno umyje prirodzenie a potom si celý deň po návšteve WC nemusí umývať ruky.

prejsť na článok

Trieska v jazyku

Škót je na návšteve u lekára: - Pán doktor, pozrite sa mi na jazyk, zadrela sa mi doň trieska. - Trieska do jazyka? A to už ako? - Viete, glg whisky sa mi vylial na podlahu.

prejsť na článok