Ekologicky produkované jedlo je zdravé a má pozitívny efekt na životné prostredie. Ochrana nášho prírodného bohatstva môže zabezpečiť bezpečnosť nášho jedla s plnou satisfakciou. Nanešťastie, aj ekologická produkcia potravín, takisto aj iných výrobkov, nevyhnutne vyžaduje výrobné procesy, pri ktorých sa uvoľňuje oxid uhličitý, ktorý spôsobuje skleníkový efekt.
Príspevok Status Friend of the Mission Adaptation to Climate Change! je zobrazený ako prvý na Envirocentrum Banská Štiavnica.
prejsť na článokPo majstrovstvách sveta v hokeji v roku 1985 prichádza československej vláde telegram od porazených sovietov: - Gratulujeme! Stop. Boli ste rovnocenní súperi. Stop. Ropa. Stop. Zemný plyn. Stop.
prejsť na článokThe European Emissions Trading Scheme (EU-ETS) has been the EU's central climate protection instrument since 2005. With it, the greenhouse gas emissions of the participating energy industry and the energy-intensive industry. In addition to carbon dio
prejsť na článokMannheim, September 18, 2023 The newly launched MWM TCG 3020 gas engine series supports operation with a hydrogen admixture of up to 25 vol% without any technical modifications. In addition to new engines, MWM offers operators of existing plants the MWM 2
prejsť na článokVýraz karezza (krátky a zjednodušený pre: koitus reservatus = latinsky neochotný sex ), príchod muža k žene ktorá ho nechce do seba vpustiť - a celkom zámerne.
prejsť na článok