Štát zlyháva v starostlivosti o seniorov

The post Štát zlyháva v starostlivosti o seniorov first appeared on Harris Slovakia - Agentúra domácej ošetrovateľskej starostlivosti.

prejsť na článok

Domovom pre seniorov hrozí kríza, varuje NKÚ

The post Domovom pre seniorov hrozí kríza, varuje NKÚ first appeared on Harris Slovakia - Agentúra domácej ošetrovateľskej starostlivosti.

prejsť na článok

Bezdrôtový elektrický upratovač, multifunkčný čistiaci prístroj, vhodný aj pre seniorov.

Cena: 20 €Bezdrôtový elektrický upratovač, multifunkčný čistiaci prístroj, vhodný aj pre seniorov.

prejsť na článok

Zariadenie pre seniorov Zoznam miest a obcí poskytujúcich finančný príspevok na prevádzku

Informácia k legislatívnej úprave zákona:  Dňa 01.01.2022 nadobudla účinnosť novela Zákona 484/2021 Z. z., ktorou sa mení a dopĺňa zákon č. 448/2008 Z. z. o sociálnych službách a o zmene a doplnení zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní (živnost

prejsť na článok

Štát si posvieti na podnikateľské účty

Štát si od 01.01.2019 posvieti na účty právnických osôb ako aj účty podnikateľov. Cieľom Ministerstva financií je zefektívniť boj proti daňovým únikom a podvodom. The post Štát si posvieti na podnikateľské účty appeared first on iSRO.

prejsť na článok

HUMANITÁR, n. o. Centrum psychosociálnej a ošetrovateľskej starostlivosti – Mesto Levoča – Karpatský remeselný trh 2022

HUMANITÁR, n.o. Centrum psychosociálnej a ošetrovateľskej starostlivosti – Mesto Levoča – Karpatský remeselný trh 2022          HUMANITÁR, nezisková organizácia prevádzkovateľ Domova sociálnych služieb, Špecializovaného zariadenia, Zariadenia pre senioro

prejsť na článok