Starý je už doma

Miro si kúpil nový mobil a rozhodol sa, že prekvapí manželku. Prišiel domov, napustil si potajme vodu do vane, sadol si do nej a vytočil číslo domáceho telefónu. Keď Mara zodvihla slúchadlo, povedal: - Miláčik, poď mi umyť chrbát. - Teraz nemôžem, starý je už doma! , odpovedala potichu Mara.

prejsť na článok

Niekto klope

Sedia dvaja policajti - starý a mladý v kancelárii, starý zaťuká po stole, mladý sa postaví a ide k dverám. Starý sa opýta: - Kam ideš? Mladý na to: - Niekto klope, idem otvoriť. Starý mu hovorí: - Sadni si! Ja idem otvoriť.

prejsť na článok

Kúpa osla

Hovorí žena manželovi: - Počúvaj, starý, bol tu nejaký chlapík a chcel kúpiť osla. - A čo si mu povedala? - Že nie si doma.

prejsť na článok

Kde mu to udrie

Rozprávajú sa dve kamarátky. Jedna hovorí druhej: - Môj starý, keď si vypije, okamžite mu to udrie do hlavy. Druhá na to: - To ešte nič nie je. Keď si vypije môj starý, okamžite mu to udrie do pravej ruky.

prejsť na článok

Po rokoch práce

Mladý a starý zamestnanec idú spolu do práce. Mladý - kopec papierov, aktovka plná kníh, prezentácií atď. Starý - uvoľnený, iba taška s jablkom a jogurtom. Mladý sa pýta s obdivom: - No, po toľkých rokoch práce, asi to máte všetko v hlave, že? - Nie koleg

prejsť na článok

Rozhodovanie zápasu

Príde mladý neskúsený futbalový rozhodca za starým skúseným futbalovým rozhodcom a prosí: - Mám problém. Pomôž! - Čo sa stalo? , vyzvedá starý. - Zajtra pískam zápas Slovan - Košice. Zo Slovana mi dali 3300 eur a z Košíc 3000 eur. Neviem teraz, ako má

prejsť na článok