Štartujeme! Zľava 5 % na všetko Skladom v predajni!

Pomaly prichádza zima a je čas oprášiť a skontrolovať minuloročné vybavenie! Aby jesenná inventúra išla ľahšie, pripravili sme pre vás akciu, dodatočnú zľavu 5% na všetko Skladom na predajni! Stačí zadať kód: Štartujeme2021 v košíku. Ale pozor, akcia platí len do konca októbra!

prejsť na článok

Zľava 10%

Využite kupón na zľavu. Pri vašom nákupe použite číslo kupónu  2411 . Z Vášho nákupu Vám bude odpočítaná zľava 10%. Príspevok Zľava 10% zobrazený najskôr Grubin.

prejsť na článok

NOVEXPERT ZĽAVA 9 €

NOVEXPERT = 100% prírodná starostlivosť = ZĽAVA 9 € Platí do konca novembra 2023 Váš LA tím Príspevok NOVEXPERT ZĽAVA 9 € zobrazený najskôr Lekáreň Actis Hlohovec.

prejsť na článok

NUXE zľava 20%

NUXE zľava 20% na celú značku platí do konca januára. Váš LA tím Príspevok NUXE zľava 20% zobrazený najskôr Lekáreň Actis Hlohovec.

prejsť na článok

Zmena otváracej doby v predajni Nové Zámky

Vážení zákazníci, v termíne od 1.10.2023 bude v predajni Slovenská 11/A v Nových Zámkoch platná nasledovná otváracia doba: PREDAJŇA PO-PIA: 6:30 17:00hod SO-NE: 10:00-17:00hod Tešíme sa na Vašu návštevu Príspevok Zmena otváracej doby v predajni Nové Zámk

prejsť na článok

WUNDER2 Cosmetics opäť skladom!

Ak milujete značku WUNDER2 Cosmetics, máme pre Vás skvelú správu Po dlhej dobe nájdete opäť skladom ich najoblúbenejšie produkty, a to najmä najpredávanejší WunderBrowGel, Permanentný gél na obočie, ktorý je vodeodolný, dlhotrvajúci, ľahko a pohodlne sa

prejsť na článok