Stanka – Na začiatku chcela pomôcť bratovi oživiť kúpeľňu a teraz má za sebou 19 obrazov.

Naša stála zákazníčka Stanka vytvorila už dohromady 19 machových obrazov, ktoré použila ako originálne dary pre svojich blízkych. Práca s machom ju veľmi baví a oceňuje aj nízku cenu v porovnaní s hotovými obrazmi. Najradšej tvorí machové stromy a v článku nájdete niekoľko užitočných tipov a trikov, ako vytvoriť taký krásny strom ako na fotke.

prejsť na článok

Zuzka - S Machovňou sa mi tak dobre tvorí, že neviem prestať

Zuzka má za sebou už mnoho obrazov a ich tvorenie vníma ako relax po dlhom dni v práci. Obrazy vyrába pomaly, s pokojom a jej pozitívny prístup môže mnohých inšpirovať.

prejsť na článok

Ako oživiť vzťah?

Je úplne normálne, že muž a žena tvoria pár. Avšak ako stane to, že sa dajú “dokopy”? Máte v podstate 3 možnosti. 1. Jedného z nich k tomu druhému čosi “ťahá” a je ťažko s tým niečo urobiť. Naviaže sa na toho druhého a to doslova. Dokonca tak silno, že aj

prejsť na článok

Káva so sebou za1,30€

Určite všetci poznáte Caffe Go, Coffee 2 Go, Kávu sebou alebo už akokoľvek Podstatné je, že si ju dáte vtedy keď na ňu máte chuť. Od dnes, 14. 4. 2020 si Kávu so sebou môžete kúpiť aj v okienku Marco Restaurant na Mnoheľovej v Poprade. Espresso či

prejsť na článok

Čím sa riadiť pri výbere kobercov do spálne?

Koberce sú jedným z najobľúbenejších doplnkov v byte. Umiestňujeme ich takmer do každej miestnosti, od spálne až po kúpeľňu alebo schodisko.

prejsť na článok

Koľko zarobili fondy v druhom pilieri v roku 2018?

Druhý pilier má za sebou 14 rokov existencie. Dôchodkové spoločnosti spravujú už viac ako 8 miliárd €. Aké výnosy dosiahli fondy v DSS v roku 2018? A ako sa im darí od ich začiatku? Prečo väčšina ľudí sporí v najmenej zarábajúcich dôchodkových fondoch?

prejsť na článok