Spustili sme nový web

Dnes sme spustili nový web, kde nájdete všetky dôležité informácie o našich chaletoch WHITE a BROWN. Dozviete sa o prostredí, okolí, prostredníctvom fotogalérie nahliadnete do interiéru a môžete si u nás zarezervovať svoj pobyt. Tešíme sa na Vašu rezerváciu! www.chaletymyto.sk The post Spustili sme nový web appeared first on Chalety Mýto.

prejsť na článok

HeatArt.sk

Vážení zákazníci, 18. 11. 2022 sme pre vás spustili nový eshop: www.heatart.sk Môžete si tu vybrať z širokej ponuky elektrického kurenia, rekuperácie, či fotovoltiky. Nákup môžete realizovať z pohodlia vášho domova.

prejsť na článok

Tlačová správa: Vláda pripravila rozpočet zadlžovania a chudoby

Prísť s návrhom päťpercentného deficitu so zrejmými dierami je nehoráznosť. Je úplne zrejmé, že šialené zadlžovanie Slovenska, ktoré spustili Matovičove... Zdroj

prejsť na článok

Nové webové stránky

Spustili jsme webové stránky, na kterých se dozvíte všechny důležité informace o našich dílenských, montážních a servisních vestavbách.

prejsť na článok

Spustili sme lakovňu nábytkových dielov a dvierok

Dlhodobo sa venujeme poradenstvu a distribúcií lakov, lazúr a iných produktov pre povrchovú úpravu dreva a výrobu nábytku. Často sme od Vás, zákazníkov dostávali dopyty na lakovanie, predovšetkých morenia a povrchov vo vysokom lesku – jedna  najnáročnejší

prejsť na článok

V Jasnej a vo Vysokých Tatrách spustili zasnežovanie zjazdoviek

Lyžiarske strediská využili ochladenie a snežné delá začali produkovať prvé kopy snehu. Špeciálnu pozornosť budú v Jasnej venovať zjazdovke, na ktorej sa uskutočnia preteky Svetového pohára v dňoch 20. -21. januára 2024.

prejsť na článok