Spustenie nového webu

Vitajte na novom webe hasicskysport.sk. Dôvod jeho vzniku je zmena našej filozofie, o ktorej sa dočítate v nasledujúcom článku, a zjednodušenie práce. Od spustenia predaja prvých produktov už prešli dva roky a potrebovali sme zjednodušiť našu administráciu objednávok, vytváranie faktúr a ďalšie časovo náročné úlohy spojené s predajom. Za rovnaký čas tak budeme môcť prinášať viac produktov a stále vám ich dodávať v prípade, že ich máme na sklade v priebehu jedného pracovného dňa, pretože okrem kvality produktov si dávame záležať aj na kvalite dodania. The post Spustenie nového webu appeared first on HasičskýŠport.sk.

prejsť na článok

Spustenie nového webu Lesne-traktory.sk

Práve sme spustili nové webové stránky aj video a fotogalériou našich produktov! Dúfame, že sa Vám budú páčiť.

prejsť na článok

Za aký čas začne pracovať biofilter?

Ak ste vaše jazierko práve dokončili, čerpadlo je pripravené na spustenie a kompletná jazierková filtračná konštrukcia sa zdá byť dokončená. Pripravujete sa na spustenie biofiltra.

prejsť na článok

Vaša šablóna

Šablóny nastavujú vzhľad vašich webových stránok.Tento blog je nainštalovaný so šablónou Cassiopeia.Nastavenia môžete upraviť kliknutím na odkaz Práca na vašom webe, nastavenia šablóny v hornom menu (viditeľné po prihlásení).Napríklad môžete zmeniť farbu

prejsť na článok

Spustenie internetového obchodu www.ivecoshop.sk

Snažíme sa naše služby neustále skvalitňovať a rozširovať a preto teraz prinášame možnosť nakupovať náhradné diely rýchlejšie – prostredníctvom nášho Eshopu. The post Spustenie internetového obchodu www.ivecoshop.sk appeared first on FERMI s.r.o..

prejsť na článok

Prečo sú články na spodku webu?

Dôvod je jednoduchý, odkláňame sa od písaných článkov. Nehovoríme im večné zbohom, len už samotné články nie sú takým žiadaným artiklom ako to bolo pri pôvodnej myšlienke webu. Dnešný trend je video obsah a my sa budeme aj do budúcna uberať touto cesto

prejsť na článok