Spuštěna zákaznická online podpora

Pro komunikaci s Vámi jsme nově spustily online podporu. Komunikační panel naleznete ve spodní pravé části webu. Pokud budete mít jakýkoliv dotaz ohledně objednávky, skladové dotupnosti, technické specifikace, kompatibility, či čehokoliv jiného, kontaktujte nás přes online podporu.

prejsť na článok

Registrácia spustená

Registrácia na Okolo Domaše 2022 bola spustená. Pri platbe dávajte pozor na nový IBAN. The post Registrácia spustená appeared first on Okolo Domaše.

prejsť na článok

CEE Startup Voucher – súťaž o 20 000 € je spustená

Ste pripravení, milí startupisti? My áno a už netrpezlivo čakáme na vaše prihlášky! V hre je 20 000 € to rozhodne stojí za námahu s natočením krátkeho videa , ktoré vám len vytvára priestor doplniť pitch deck o emóciu. Čo je CEE STARTUP V

prejsť na článok

Registrácia na 15. ročník Okolo Domaše spustená!

Registrovať sa môžete na stránke okolodomase.mtbiker.sk Informácie ohľadom štartovného nájdete na stránke propozícií. The post Registrácia na 15. ročník Okolo Domaše spustená! appeared first on Okolo Domaše.

prejsť na článok

Podpora z GD-TEAMu na Podpoľanie

Podpora detských športových aktivít je v GD-TEAMe už roky bezprecedentná. Tento kvartál bol opäť v internom hlasovaní našich kolegov zaujímavý a tesný, a podporu sme preto mohli odovzdať aj šikovným deťom z oblasti Podpoľania, konkrétne klubu Detva v pohy

prejsť na článok

REGISTRÁCIA WS 2022 spustená

Zdravíme Wrangler family a oznamujeme že sme dnes spustili registráciu na 11. medzinárodný zraz Wranglerov. Tešíme sa na Vás.

prejsť na článok