Spúšťame novú meteostanicu

Obec Kružlová sa pýši viacerými unikátmi, napríklad neprehliadnuteľný rekordný nápis Údolie smrti. Pre obyvateľov obce, ale aj pre turistov sme sprístupnili novú online meteostanicu, ktorá umožní si cez internet odkiaľkoľvek na svete pozrieť aktuálne počasie v obci.  Prostredníctvom nej môžete kedykoľvek zistiť aktuálny stav počasia, podrobné meteo údaje ako sú teplota, vlhkosť vzduchu, rýchlosť vetra, náraz vetra, atmosferický tlak, denné zrážky, východ a západ slnka, ale aj množstvo slnečného svitu a tiež historické štatistiky týchto údajov. Kliknite tu a vyskúšajte: Meteostanica Kružlová Zdieľajte tento článok s priateľmi: Share on facebook Facebook Share on twitter Twitter Share on linkedin LinkedIn

prejsť na článok

Registráciu spúšťame v máji

The post Registráciu spúšťame v máji appeared first on Okolo Domaše.

prejsť na článok

Spúšťame nové kolo Ekonkvízu!

Už od piatka, 10. februára 2023 spúšťame nové súťažné kolo v Ekonkvíze, tentokrát pre verejnosť. Spomedzi najlepšie vyplnených testov v termíne od 10.2. – 10.3. 2023, budeme losovať 3 víťazov, ktorí od nás získajú hodnotné ceny. 

prejsť na článok

Opäť spúšťame výzvu: PRIVEĎ SI SVOJHO KOLEGU

Blog predsedu predstavenstva PPS GROUP DETVA JUDr. Daniela Futeja The post Opäť spúšťame výzvu: PRIVEĎ SI SVOJHO KOLEGU first appeared on PPS GROUP Detva.

prejsť na článok

Meteostanica vo Svidníku

Pre obyvateľov aj pre turistov sme sprístupnili novú online meteostanicu nachádzajúcu sa priamo v meste Svidník, ktorá umožní odkiaľkoľvek na svete pozrieť si aktuálne počasie v meste. Prostredníctvom nej môžete kedykoľvek zistiť aktuálny stav počasia, po

prejsť na článok

Otvárame novú predajňu v Košiciach

V sobotu 1. 10. 2022 o 9:00 otvoríme novú predajňu v meste Košice. V deň otvorenia tu nebude chýbať špeciálna predajná akcia!

prejsť na článok