Spravte tyčinkové metličky na párty

Tieto čarodejnícke metly určite vyčarujú úsmev na tvári na haloweenskej party. Zostavujú sa rýchlo a vyžadujú iba dve ingrediencie: strúhané cestoviny a tyčinky. Servírujte k vašim obľúbeným pikantným omáčkam, alebo ich opláchnite maslom a posypte škoricou a cukrom, aby ste získali slaný sladký zážitok.   Budete potrebovať: Tenké špagety Hrubé tyčinky Kuchynské nožnice Roztopené maslo (nepovinné) Škoricu (nepovinné)   1.krok – Pripravte materiály Najskôr uvarte tenké špagety podľa pokynov na obale. Počas čakania na to, ako sa cesto uvarí, prikryte dva plechy papierom na pečenie a vyberte 12 hrubých tyčiniek takých, ktoré neobsahujú praskliny alebo škrabance. Ak sú hotové špagety usporiadajte ich aby všetky smerovali rovnakým smerom Vystrihnite 10cm-ové kúsky z cestovín pomocou kuchynských nožníc. 2.krok Skladajte metličky Zastrihnite koniec špagety okolo konca tyčinky. Cesto pritláčajte prstami asi 2,50 cm nadol od hornej časti rezu a držte ich 10 až 15 sekúnd, alebo kým si cesto zachová tvar, kde je tlak uvoľnený.   Odrežte malú, tenkú časť špagety a obaľte ju okolo pritlačenej časti cesta. Pevne zatlačte zabalenú časť na miesto. Vystrihnite koniec „metly“, aby jej poskytla jednotný vzhľad. Opakujte proces so zvyšnými tyčinkami a cestovinami, uložte ich na plechu na pečenie.   3.krok Pečenie metličiek Metličky pečte 20 minút pri 200°C do zlatohneda. Nechajte metly vychladnúť na plechu na pečenie. Podávame k párty omáčkam (rozhodli sme sa pre syrovú omáčku k nachos a guacamole). Poznámka: Tieto metly majú aj sladkú verziu. Stačí ich natierať roztopeným maslom a posypte škoricovým cukrom. Pečieme a chladíme podľa pokynov. Make Pretzel Broomstick Party Snacks

prejsť na článok

Oldies párty

Po dlhšej pauze je tu znova vaša obľúbená oldies párty pre dospelých ? Preto neváhajte, vezmite priateľov a príďte sa aj vy zabaviť na túto skvelú akciu do Eiffelka. Rezervácie na 0944 595 999 The post Oldies párty appeared first on Eiffelko.

prejsť na článok

Gender Reveal Párty ?

Pred pár rokmi som ani ja nevedela, že taká párty existuje. Vymysleli ju ,, za veľkou mlákou,, ako sa ľudovo hovorí. Pre tých, ktorí v nadšení prežívajú obdobie čakanie bábätka svojich blízkych sa radi zúčastnia na takomto stretnutí. Zábavnou formou [] Th

prejsť na článok

IBIZA PARTY 2023 1/3

Musíte byť prihlásení, aby ste mohli vstúpiť na túto stránku.Prosím Prihláste sa. Nie ste členom? Zaregistrujte sa Príspevok IBIZA PARTY 2023 1/3 je zobrazený ako prvý na Imperia-M.

prejsť na článok

IBIZA PARTY 2023 2/3

Musíte byť prihlásení, aby ste mohli vstúpiť na túto stránku.Prosím Prihláste sa. Nie ste členom? Zaregistrujte sa Príspevok IBIZA PARTY 2023 2/3 je zobrazený ako prvý na Imperia-M.

prejsť na článok

IBIZA PARTY 2023 3/3

Musíte byť prihlásení, aby ste mohli vstúpiť na túto stránku.Prosím Prihláste sa. Nie ste členom? Zaregistrujte sa Príspevok IBIZA PARTY 2023 3/3 je zobrazený ako prvý na Imperia-M.

prejsť na článok