Spoznajte rozprávkové Pieniny

Pieniny nájdeme ležať na rozhraní vnútorných a vonkajších Karpát. Vďaka komplikovanej geologickej stavbe je tu mnoho zaujímavých prírodných útvarov, ktoré stojí za to vidieť. Skalné steny, bradlá, ale aj iné atrakcie vám nevezmú len pár hodín času, preto si na výlet The post Spoznajte rozprávkové Pieniny appeared first on dotykmamicky.sk.

prejsť na článok

Rozprávkové leto začína 30. júna

Dátum: 23. 05. 2023 Miesto: Liptov The post Rozprávkové leto začína 30. júna appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Štart prázdnin na Liptove bude rozprávkový

(Liptovský Ján, 31. 5. 2023) – Na Liptove sa už šiesty rok po sebe pripravujú na netradičné rozprávkové prázdniny. Zaslúženú ... The post Štart prázdnin na Liptove bude rozprávkový appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Diagnostika tela Inbody 270

Pozadie intra: Popisok: Spoznajte Vaše telo z hľadiska výživy a životného štýlu Odkaz: http://kluczdravia.sk/diagnostika-inbody

prejsť na článok

Ako sa vyrábajú kvetinové vody?

Spoznajte silu kvetín na vlastnej pleti a využite všetky cenné látky, ktoré nám príroda ponúka. Kvetinové vody prinášajú okamžitý pocit osvieženia a upokojenia pokožky, ktorú navyše príjemne navoňajú, a hravo vás zbavia stresu, únavy či akné.

prejsť na článok

Začnite s vysťahovaním!

Spoznajte naše dejiny netradične. Poďte s nami a s Central Slovakia počas leta spoznávať miesta, ktoré sú významným spôsobom spojené s dejinami 2. svetovej vojny a Slovenského národného povstania! Predstavíme vám málo známe príbehy z obdobia 2. svetovej v

prejsť na článok