Spoločné korene

OZ Bagar pozýva na kultúrne podujatie Spoločné korene.

prejsť na článok

Ukrajinská centrálna banka chce znárodniť Sense Bank, za ktorou stoja ruskí oligarchovia

Ukrajinská centrálna banka oznámila, že znárodní ruskú Sense Bank. Je to jedna z popredných komerčných bánk pôsobiacich v krajine, ktorá má tri milióny vkladateľov a jej vlastnícke korene siahajú do Ruska.

prejsť na článok

Ako vybrať najlepší plašič krtkov a ako sa zbaviť krtka?

Máte na záhrade krtka a hľadáte spôsoby, ako ho odplašiť, aby nerobil krtince v trávniku alebo medzi plodinami? Jedným z humánnych spôsobov je použitie plašičov a odpudzovačov krtkov. Aké sú najlepšie plašiče krtkov a akým spôsobom fungujú? Prítomnosť krt

prejsť na článok

Krutá rana pre včelárstvo vo vesmíre

Dnes sa (ne)dozviete: ako liečť otravu metanolom, kto je to Pánbo Husliš, čo majú spoločné žraloky a Prometheus, ako skladovať 300 tisíc rožkov, a prečo Adam nemá nožík.

prejsť na článok

Slovami zabijem a zničím ťa sa mal muž vyhrážať kamarátovi

V nedeľu v poobedných hodinách dvaja muži spoločne popíjali v byte v Trenčíne. Neskôr sa začali hlasno hádať, pričom ich hádka vyústila aj do fyzického konfliktu.

prejsť na článok

Vysaďte toto v záhrade a hraboše sa u vás neukážu

Hraboše navštevujú naše záhrady naozaj často. Zanechávajú po sebe kopčeky podobné krtkom, preto si často tieto dva škodcov navzájom pletieme. Ako zabrániť hrabošom vo vašej záhrade? Nenápadný červenkastý hlodavec dokáže úplne spustošiť záhony. Už skoro

prejsť na článok