Spálňa s kútikom pre dieťa

Niekedy sa dostaneme do situácie, keď potrebujeme prideliť jednej miestnosti viaceré funkcie. To sa stalo aj v prípade tejto spálne, pretože bolo treba izbu prispôsobiť viacerým požiadavkám. Na jednej strane manželská posteľ na spanie, ako druhé dostatok úložného priestoru na oblečenie a na strane tretej hrací kútik pre dieťa. Alternatíva 01 V prvej alternatíve je posteľ umiestnená v rohu miestnosti. Tým vznikol priestor pre plnohodnotné skrine pri oboch stenách. Navyše sa dá využiť aj rohový priestor nad posteľou na menej hlboké skrinky alebo police. V rohu pri okne je priestor pre dieťa a jeho hrací kútik. Aby malo dieťa väčší pocit súkromia, dá sa využiť jednoduchý typ textilného baldachýnu zaveseného zo stropu. Ďalšia alternatíva V tejto alternatíve je posteľ umiestnená pri okne. Výhodou oproti predošlej možnosti je, že prístup k posteli je možný z oboch strán. Zároveň môže byť jedna celá stena využitá na osadenie vstavaného šatníka. Detský kútik je na rovnakej pozícii ako v predošlej alternatíve. Rozdiel je v tom, že tentokrát je vytvorený formou relax kútika s matracom a malým stolíkom. Farebné riešenie Základ izby tvorí trojica farieb biela sivá drevo. Biele steny a nábytok, drevená podlaha a sivý koberec vytvoria jemný farebný základ. Následne je miestnosť doplnená odtieňmi ružovej, ktorá sú obľúbenou farbou majiteľky a jej dcérky. Ružová je zvýraznená farbou magenta, ktorá miestnosť oživí. Táto sa použije na doplnkoch a textíliách a v prípade, že majiteľku omrzí, dá sa ľahko vymeniť za inú. Kliknite na obrázky a pozrite si alternatívy zariadenia spálne The post Spálňa s kútikom pre dieťa appeared first on Okom Architektky.

prejsť na článok

2. izbový byt

Dvojspálňový byt (rodičovská spálňa + detská izba) s terasou. Otvorený priestor hala s kuchyňou a jedálenským kútom. Byt 1 76 m2 Príspevok 2. izbový byt je zobrazený ako prvý na Podvysoká.

prejsť na článok

Čo potrebuje Vaše dieťa v MŠ

Pri nástupe do MŠ musí mať každé dieťa: pohodlné oblečenie, vhodné prezuvky (pevná obuv, nie crocsy), pyžamo, náhradné veci na prezlečenie, hrebeň s dierkou (na zavesenie) Veci je vhodné označiť menom a priezviskom. príp. iniciálkami /

prejsť na článok

Ak dieťa nevezmú do škôlky, rodičia dostanú peniaze. Novela má motivovať k budovaniu siete materských skôl

Rodičia, ktorým neprijmú dieťa do škôlky, by mohli dostávať kompenzáciu. Príspevok Ak dieťa nevezmú do škôlky, rodičia dostanú peniaze. Novela má motivovať k budovaniu siete materských skôl zobrazený najskôr interez.sk.

prejsť na článok

25. Keď sa jeden z rodičov prestane stávať vzorom pre svoje dieťa – s Ninou Menkynovou

Rozvod. Dokážu rodičia počas rozvodu jednať férovo a spravodlivo? V tejto časti podcastu sme sa rozprávali o téme blízkej rozvodu, napríklad aj o tom, keď sa jeden z rodičov prestane správať pre dieťa ako vzor, či prejavuje dešpekt k bývalému partnerovi.

prejsť na článok

Malá spálňa – riešenie na mieru

Spálňa je jednou z najdôležitejších miestností vo vašom dome, keďže je to miesto, kde si chodíte oddýchnuť a načerpať novú energiu na nasledujúci deň. Avšak nie všetci máme možnosť mať spálňu v miestnosti s väčšími rozmermi. Pre tých, ktorí majú obmedzený

prejsť na článok