Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino

Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino Locanda - Vrútky & Martin Špagety, ktoré pripraviť zvládne každý Rýchle, chutné a na stole za 15 minút. To sú talianske špagety, ktorých základ tvorí chytrá kombinácia 6 ingrediencií: špagety (my používame špagety Barilla, ktoré kupujeme od Talianskepotraviny Martin), aglio (cesnak), olio (olej) a peperoncino (chilli), prezzemolo (petržlen) a soľ. Príprava: 5 min.Varenie: 15 min.Porcie: 2-4 (odporúčame 125g špagiet na osobu) Špagety BarillaSoľ130 ml. olivové olejaVeľká štipka sušených chilli papričiek2-4 strúčiky cesnaku (nakrájané na kúsky)1 hrsť čerstvo nasekaného petržlenu Na začiatok treba zohriať hrniec vody, pridať soľ (odporúčame 2 lyžičky na liter) a premiešať. Následne pridajte špagety, opäť premiešať, priviesť k vodu varu a nastavte si časovač na 6 min. Na druhej veľkej panvici zohrejte olej, pridajte chilli papričky a strúčiky cesnaku. Dôležité je aby cesnak neprskal a vy ste ho nezačali „vyprážať“. Chceme len aby zmäkol a uvoľnil zo seba vôňu a chuť. Potom pridáme štipku soli a dôsledne premiešame. Po 6 minútach, zoberieme veľkú naberačku a vodu z hrnca, kde sa nám práve varia špagety a tú nalejeme VEĽMI OPATRNE do panvice (prosím vás, nedávajte do panvice veľa oleja, ako keď vyprážate rezne – keď pridáte vodu do horúceho oleja, môže vám to vybuchnúť). Ďalej vyberieme špagety z hrnca, necháme ich trochu odkvápať a vložíme do panvice s ostatnými prísadami. Teraz pridáme hrsť čerstvo nakrájanej petržlenovej vňate a všetko poslednú minútu varenia premiešame dokopy. Gratulujeme, práve ste si navarili jeden z najtradičnejších talianskych receptov, dajte nám vedieť ako to dopadlo. Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino Locanda - Vrútky & Martin locanda

prejsť na článok

Chuťový raj na tanieri: SPAGHETTI CACIO E PEPE

Milujete cestoviny a obzvlášť spaghetti? Príďte si do LeTorri pochutnať na tých najlepších spaghettách Caccio e Pepe a zažiť úžasný gastronomický zážitok na vlastnej koži. V čom sa tieto cestoviny líšia od tých ostatných? Dokonalá kombinácia chutí: Spaghe

prejsť na článok

Black Spaghetti with Rock Shrimp

Lorem ipsum dosectetur adipisicing elit, sed do.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur Nulla fringilla purus at leo dignissim congue. Mauris elementum accumsan leo vel tempor. Sit amet cursus nisl aliquam. Aliquam et elit eu nunc rhoncus viverra quis at

prejsť na článok

Objavte kulinársky poklad menom hľuzovka.

Hľuzovka je jedným z najdrahších a najvyhľadávanejších gurmánskych jedál na svete. V LeTorri Vám túto vysoko cenenú pochúťku prinášame. Hľuzovka je vyhľadávaná pre svoju jedinečnú a intenzívnu chuť, ktorá sa často popisuje ako zemitá, pižmová a orechová.

prejsť na článok

Jedálny lístok

Pondelok  20.03.2017 A:  Držková polievka, 2 ks chleba                                                        0,33l 1,20€ B:  Rascová s vajcom 0,33l 0,70€ C:  Miešaný šalát                                                100g 0,70€ 1:  Pizza (sy

prejsť na článok

Najznámejšie druhy cestoviny: Poznáte ich všetky?

Keby sme kategorizovali rôzne textúry a tvary cestovín, skončili by sme na vyčerpávajúcom zozname s viac ako 600 druhmi pasty. Avšak, poznáte aspoň niekoľko základných druhov, ktoré bežne využívate vo vašej kuchyni? Spaghetti Najpopulárnejším druhom talia

prejsť na článok