Šofér nepije

Vojde do krčmy dvojica a v strede vlečú tretieho, ktorý je už zjavne pod parou. Prídu k baru a zakričia: - Dve borovičky! Barman sa ich prekvapene opýta: - Nie náhodou tri borovičky? - Nie, ten medzi nami nemôže, on je šofér.

prejsť na článok

Ako s hnojom

Na nemenovanej miestnej linke nastúpi babka do autobusu. Autobus ide pomaly. Babka pristúpi k šoférovi a hovorí: - Pán šofér, idete s nami ako s hnojom! Šofér na to: - Čo mi nastúpilo, to aj veziem!

prejsť na článok

Oriešky

Nastúpi starenka do autobusu a pýta sa šoféra: - Nechcete oriešky? - Áno, ďakujem. Na druhý deň to isté a šofér hovorí: - Dajte si aj vy! - Ja už nemôžem, ja už nemám zuby. Na tretí deň: - Synček, nechceš oriešky? Šofér je už celý zvedavý a preto sa opýta

prejsť na článok

Džimi neplatí

Do autobusu vstúpi muž, namieri prstom na šoféra a hovorí: - Džimi neplatí! Šofér sa zľakne a je ticho. Takto to išlo aj ďalších pár dní. Nakoniec šofér privolá policajta. Chlapík nastúpi do autobusu a ako vždy povie: - Džimi neplatí. Vtom vyskočí policaj

prejsť na článok

Dobrý ženích

Hovorí vnučka babke: - Babka, vieš akého mám ja dobrého ženícha? Nepije, nefajčí, nefetuje, nedroguje, jednoducho je super. Babka na to: - Hej? To si neber, to je akési choré!

prejsť na článok

Nápis na tabuli

Nápis na tabuli na Polícii: Policajt počas služby nepije! Niekto tam dopísal: Bol taký, už nežije...

prejsť na článok