Z masla, múky, smotany a štipky soli vypracujeme cesto, ktoré necháme odležať do ďalšieho dňa. Na druhý deň ho rozvaľkáme, nakrájame na trojuholníky, ktoré naplníme slivkovým lekvárom...
Lístkové cesto rozvaľkáme a vykrajujeme štvorce. Mak pomelieme, zmiešame s cukrom, citrónovou šťavou a trochou prevarenej vody. Plnku dme na cesto zvinieme na na rožteky alebo vyformujeme buchtičky,...
prejsť na článokČo je pre vás typicky vianočnou cukrovinkou? Mnohí by odpovedali, že linecké koláčiky, osie hniezda alebo vanilkové rožteky. Pre iných sú to orechové medvedie labky či obľúbené šuhajdy. Na jednom sa však zhodneme všetci – Aké by to boli Vianoce bez medovn
prejsť na článokVarenie – Rady z kuchyne Potrpíte sa na bohatú sladkú ponuku vianočného stola? Aby ste sa nedostali do zbytočného stresu, že nestíhate pre svojich blízkych všetky sviatočné cukrovinky, naplánujte si stratégiu pečenia. Jednoducho si rozdeľte prípravu jed
prejsť na článokPripravila som tipy na recepty na vianočné pečivo, ktoré je ľahké a veľmi lahodné. Obsah (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Medovníkové gule Čo budete potrebovať Cesto: 500 gramov hladkej múk
prejsť na článokMamina – Som tehotná Tehotenstvo nemusí byť synonymom rapídneho prírastku na hmotnosti. Obraz ženy s rastúcim bruškom, ktorá do seba bez rozmýšľania hádže množstvo kalorických jedál a okolie jej ešte tlieska, je vari už minulosťou. Aspoň pre väčšinu bud
prejsť na článok