Služby

DTF potlač textilu DTF je skrátené pre Direct Transfer Film alebo preložené do slovenčiny je priama potlač na film. Táto technológia Vám umožní tlačiť na špeciálny transférový film. Vďaka tejto technológií vytvoríme digitálny presun na film, ktorý potom môžeme naniesť na rôzny farebný materiál ako je bavlna, polyester, koža, nylon alebo materiál vhodný na lisovanie v termolise. Vzniknutá potlač na textile je veľmi kvalitná, no aj napriek naťahovaniu potlačenej látky ostáva nepoškodená. Táto technológia sa najčastejšie používa pri tlači od 15 a viac kusov. DTG potlač textilu Je digitálna plnofarebná potlač na textil. Tlačíme na tričká, mikiny, polo košele. Na potlač používame výhradne bavlnené oblečenie alebo zmes 80% bavlna 20%0 polyester! Najmodernejšia technológia priamej potlače nám umožňuje tlačiť vo vysokej kvalite už od 1 kusu. Na potlač textilu používame najvýkonnejšiu tlačiareň EPSON sc F3000. Flex a Flock Touto technikou vieme potlačiť rôzne materiály, bundy, tričká s vysokým obsahom polyesteru, nylonu alebo zmes bavlny a polyesteru. Grafika je vyrezaná z jednofarebnej fólie a následne sa pod tlakom pri vysokej teplote nažehlí pomocou špeciálneho lisu priamo na textil. Tlač je odolná proti olupovaniu a praskaniu. Flex fólia má hladký, matný alebo lesklý povrch. Flock fólia má na dotyk semišový povrch. Etikety Tkaná etiketa umiestnená na krku alebo na spodnom leme trička či mikiny Vám dodajú profesionálny vzhľad Vašej značke. Trička vieme nie lien potlačiť ale vieme Vám aj vyrobiť originálnu etiketu ktorá pomôže vyzdvihnúť unikátnosť produktu. Výšivka Vyšívanie na textil je jednou z najobľúbenejších technológii. Dodá jedinečný a reprezentatívny vzhľad Vášmu brandu. Výšivka sa á použiť na všetky druhy textilu. Najčastejšie sa používa na tričká, mikiny ale vieme vyšiť aj šiltovky, čiapky či uteráky. Nite ktoré používame na vyšívanie sú veľmi trvácne a odolné voči častému a opakovanému praniu. Cena za vyšívanie je individuálna a stanovuje sa podľa počtu stehov a počtu kusov. Minimálny počet kusov oblečenia pri výšivke je 10ks. Preto je potrebné pre stanovenie ceny nám zaslať aj náhľad grafiky ktorú chcete vyšiť. Príspevok Služby je zobrazený ako prvý na Potlač textilu.

prejsť na článok

INÉ SLUŽBY

Iné služby Ohýbanie a strihanie betonárskej ocele Inžinierska činnosť vybavenie stavebného povolenia či kolaudácie The post INÉ SLUŽBY appeared first on B&I Company.

prejsť na článok

Speciální bezpečnostní služby zajišťuje profesionálně a efektivně WHITE TIGER

Jsme CENTR GROUP WHITE TIGER a zaměřujeme se na poskytování speciálních bezpečnostních služeb. S týmem vyškolených profesionálů Vám garantujeme služby přizpůsobené Vašim požadavkům. Specializujeme se na převozy hotovosti a cenin s vlastním vozovým parkem

prejsť na článok

Produkty a služby

Obrázky v slideri: Zaradiť do slideru: Slider na podstránke Produkty a služby

prejsť na článok

OTP banka

OTP Banka je najväčšia Banka v Maďarsku pôsobiaca na Slovensku a v ďalších krajinách strednej a východnej Európy. História maďarskej matky siaha do roku 1949. Na Slovensku začala banka pôsobiť v roku 4. 4. 2002. Na Slovensku poskytuje svoje služby vo svoj

prejsť na článok

Navýšenie cien za poštové služby

Vzhľadom na navýšenie cien za poštové služby sme boli nútení zvýšiť poplatky za doručenie. Doprava zdarma je teraz od 24 €. Ďakujeme za pochopenie.

prejsť na článok