SLNKO NA SKALÁCH 2019 - outdoorový festival

Ahojte priatelia a kamaráti. Srdečne Vás pozývam na 5.ročník outdoorového festivalu SLNKO NA SKALÁCH 2019, ktorý sa ako zvyčajne bude konať v kempe na Slnečných skalách v Poluvs& ...

prejsť na článok

Slnko na skalách 2015

The post Slnko na skalách 2015 first appeared on Daudio.

prejsť na článok

šťastné nôžky

festival šťastné nôžky Podporný web pre Festival Šťastné nôžky určený pre nadšencov barefoot a nosenia detí + grafické práce pre organizátorku.

prejsť na článok

Fires Burning Festival II. (22. 4. 2023, Bratislava)

V Bratislave sa na konci apríla bude konať black metalový in-door festival, ktorý privíta kapely z viacerých kútov sveta. The post Fires Burning Festival II. (22. 4. 2023, Bratislava) appeared first on Bes Webzine.

prejsť na článok

Poznáme dátum ART IN PARK 2019!

Máme skvelú správu! Už poznáme termín konania festivalu ART IN PARK 2019. Budúci rok to bude už štvrtýkrát, čo sa necháme inšpirovať umením a pripravíme pre vás kvalitné umelecké zážitky a úžasnú atmosféru. https://youtu.be/VR8lebMqHJY Multižánrový fe

prejsť na článok

Festival Verím Pane

Pozývame na hudobný festival Verím, Pane, ktorý sa uskutoční v Námestove 21.- 23. 7. 2023. Tešia sa na vás Sima Magušinová, Jana Zubajová, aj otec biskup Jozef Haľko. VP-2023-plagat Všetky ostatné informácie sa dozviete na verimpane.sk.

prejsť na článok