Sleduj rozhovor s Refresher.sk

Opak a Moe nás pozvali do ich nového štúdia ZION 5, v ktorom sme s nimi pokecali o ich novom albume Positive, ich novej kapele, chalani nám predviedli, ako prebieha nahrávanie dubplateu, vysvetlili nám, prečo z AMO odišiel Viktor Hazard a prezradili nám, aké festivaly, filmy, či kapely ich bavia najviac. Sledujte rozhovor s AMO. Po rozhovoru, ujistěte se, podívejte se na jejich úžasné herní stránky, které nabízí 5 typů jackpotů a mnoho roztočení zdarma a kupon kódů, které můžete použít hrát o hodně. Všechno to stojí za to. The post Sleduj rozhovor s Refresher.sk appeared first on AMO.

prejsť na článok

Rozhovor s dobrovoľníčkami

Pripravili sme si pre vás rozhovor s dobrovoľníčkami z karanténneho zariadenia v Gabčíkove. Tinka a Janka sa dostali do zariadenia ako repatriované osoby a neskôr sa rozhodli, že chcú pomôcť. Veľmi si vážime každú pomoc a ďakujeme za každého dobrovoľníka.

prejsť na článok

VIDEO: Animátorky Káťa a Verča a jejich zkušenost sanimátorstvím vEgyptě

Jak vypadá práce dětské a fitness animátorky v Egyptě? Káťa a Verča pracovaly během léta 2022 jako animátorky v Egyptě, v Hurghadě. Pro obě to byla prv

prejsť na článok

Rozhovor: Premena školy zvnútra očami riaditeľky Evky

Vypočujte si inšpiratívny, zaujímavý a najmä ľudský rozhovor Dávida Králika, mentora v našom programe Premena školy zvnútra a Evy Pollákovej, riaditeľky ZŠ Besst, ktorá spoločne so svojou školou program absolvovala.Dozviete sa napríklad to: Kto je Eva Pol

prejsť na článok

Ako zaujať pre prvé kolo výberu na voľné pracovné miesto?

Kandidti onov zamestnanie denne sleduj nov pracovn ponuky, zvyčajne na pracovnch portloch. Posielaj svoje život ... The post Ako zaujať pre prvé kolo výberu na voľné pracovné miesto? appeared first on Eva Šnircová.

prejsť na článok

Rozhovor s CEO

Kam smerujeme, ako sa vyvíjame a čo chystáme za ďalšie novinky – to všetko sa môžete dozvedieť v rozhovore s riaditeľom ABC Tlačiarne.

prejsť na článok