Slávnostné otvorenie novej rodinnej Klubovne už čoskoro

Pri príležitosti osláv 10teho výročia nášh Klubu rodičov a detí Vajnory pripravujeme pre vás darček v podobe otvorenia nového priestoru Klubvne, kde budeme pre vás a vaše deti organizvať viacero aktivít, zameraných na zmysluplné trávenie voľného času deti a mládeže, ale i pre dospelákov.

  • Web: Vitajte
  • Aktualizované: 6.11.2023
prejsť na článok

Pozvánka na slávnostné otvorenie detského ihriska na Príjazdnej

Milí priatelia, srdečne vás pozývame na slávnostné otvorenie nového detského ihriska na Šinkovskom, ktoré sme vybudovali v spolupráci s rodičmi zo Šinkovského.

prejsť na článok

Giving's day "detská charita pre sociálne slabšie rodiny

V priestoroch Klubovne v Parku pod lipami plánujeme pravidelne organizovať detské zbierky pre sociálne znevýhodnené rodiny s deťmi. Priestory Klubovne sme upravili tak, aby sme v nich mohli zriadiť sklad na uskladňovaniie detských vecí pre organizáciu det

prejsť na článok

Poďakovanie za podporu Projektu "Pomáhame si navzájom"

V rámci projektu "Pomôžme si navzájom" sa nám vďaka podpore Hlavného mesta SR Bratislavy podarilo zrealizovať v priestoroch našej novej Komunitenej Klubovne Pod lipami viacero zmysluplných aktivít.

prejsť na článok

PARTIICIPOVALI SME NA BUDOVANÍ PETANGOVÉHO IHRISKA PRE SENIOROV

V piatok 10.septembra sa v Rakús parku konalo slávnostné otvorenie Petangového ihriska. Vzniklo ako spoločný projekt Jednoty dôchodcov a nášho Klubu rodičov - Vajnory.

prejsť na článok

Slávnostné otvorenie budovy EcoPoint2

Dňa 5. septembra 2018 sme slávnostne pokrstili našu druhú budovu v EcoPoint Office Center v Košiciach. Okrem rakúskeho veľvyslanca v Slovenskej republike Mag. Helfrieda Carla, ktorý sa stal krstným otcom EcoPoint2, sa na slávnostnom otvorení zúčastnili aj

prejsť na článok