Slávik Slovenska

SLÁVIK 2023V utorok 23.5.2023 našu školu reprezentovali žiaci v okresnom kole speváckej súťaže Slávik 2023, v interpretácii slovenskej ľudovej piesne. Zastúpenie sme mali vo všetkých kategóriách. V 1.kategórii Juraj Lunter, v 2.kategórii Timea Prečuchová a v 3.kategórii Simona Flochová.Súťaže sa zúčastnilo veľa výborných spevákov.Hodnotenie mladých talentovaných spevákov nebolo jednoduché, pretože všetci podali vynikajúci výkon.

prejsť na článok

Slávik Slovenska 2023 – školské kolo

Slávik Slovenska 2023 – školské koloDňa 19.4.2023 sa uskutočnilo školské kolo súťaže v speve ľudových piesní Slávik Slovenska 2023. Do súťaže sa zapojilo 27 žiakov. Súťažiaci predviedli úžasné spevácke výkony. Bolo ťažké vybrať tých najlepších. Popasoval

prejsť na článok

Fotografi v Krásach Slovenska

Vysoké Tatry, ale najmä Malá Fatra a rázovitý život v jej... This content is for members only. Visit the site and log in/register to read.The post Fotografi v Krásach Slovenska first appeared on Krásy Slovenska.Príspevok Fotografi v Krásach Slovenska je

prejsť na článok

Editoriál

Milí čitatelia, priznám sa, že pred... This content is for members only. Visit the site and log in/register to read.The post Editoriál first appeared on Krásy Slovenska.Príspevok Editoriál je zobrazený ako prvý na Krásy Slovenska.

prejsť na článok

Kasigarda

Múzeum vysťahovalectva v Pavlovciach nad Uhom The post Kasigarda first appeared on Krásy Slovenska. Príspevok Kasigarda je zobrazený ako prvý na Krásy Slovenska.

prejsť na článok

Bojná

Na východnom úpätí Považského Inovca pod majestátnym vrchom Marhát... This content is for members only. Visit the site and log in/register to read.The post Bojná first appeared on Krásy Slovenska.Príspevok Bojná je zobrazený ako prvý na Krásy Slovenska.

prejsť na článok