V zimných mesiacoch sa škorica používa v kuchyni častejšie ako v ostatných obdobiach roka. Pridáva sa napríklad do vareného vína, ale najmä do jablkových koláčov a niektorých druhov drobného pečiva. Viete, že toto voňavé korenie si môžete dopestovať aj doma? Tvrdé svetlohnedé zvitky sú vlastne usušená kôra vždyzeleného stromu škoricovníka, ktorý je príbuzný vavrínu. Sú dva druhy – škoricovník [hellip The post Škorica z vlastnej rastliny appeared first on Exoflora.sk - EXOtická FLÓRA.
Video návod, ako si vyrobiť rýchlo a jednoducho prírodné vianočné ozdoby zo škorice a povrazu. Na 1ks budete potrebovať: 1 x škorica celá 4 x 35 cm macrame motúz 1 x 25 cm macrame motúz ako uško na zavesenie https://www.youtube.com/watch?v=xprnMQGAMhI [in
prejsť na článokRecepty z muchovníka ilustračný obrázok Potrebujeme: Cesto: 30 dkg múky 10 dkg tuku 10 dkg práškového cukru 1 vajíčko 1 kypriaci prášok 1 vanilkový cukor Krém: 2 vanilkový puding ½ l mlieka 15 dkg práškového cukru 15 dkg masla Náplň z muchovníka: 2 kg mu
V záverečnej časti sa dočítate, prečo uprednostniť bio kozmetiku pred bežnou kozmetikou, ako dokáže udržateľný životný štýl šetriť financie, prečo sú rastliny v domácnosti prospešné pre ľudské zdravie a akú otázku si položiť, keď vás prepadne nákupná horú
prejsť na článokChlorela, spirulina, zelený jačmeň, graviola... Aj to sú zelené „power“ rastliny, ktorým sa vďaka obsahu rôznych fytochemikálií pripisujú rôzne pozitívne zdravotné účinky. „Power znamená v angličtine „sila“. Do tejto zelenej skupiny sa zaradila aj moring
prejsť na článokPorno - každý ho určite niekedy pozeral, inšpirácia pre mnohých do vlastnej spálne. Proces natáčania ako aj trošku z histórie a noviniek nájdete v článku.
prejsť na článok