Skoncujte so stresom a naučte sa dívať na svet z iného uhla

Každý z náš už zaručene zažil momenty, keď sa mal chuť skryť pod čiernu zem, alebo to proste vzdať a rezignovať na plnej čiare. Existuje množstvo metód, ktoré vám môžu pomôcť skoncovať so stresom a dívať sa na problémy s čistou a kľudnou hlavou. My sa bližšie pozrieme na jednu z nich a ukážeme vám, ako dokáže sila vašej vôle zatočiť s prívalom negatívnych myšlienok vyvolávajúcich stresovú reakciu.

prejsť na článok

Tehotenstvo a vývoj plodu z iného uhla

Základná úloha budúcich rodičov, ktorí chcú mať dieťa a idú ho splodiť je byť v perfektnom zdravotnom stave. Je to úloha a povinnosť vôči celej spoločnosti a nielen vôči dieťatku, ktoré chceme splodiť. Preto mnohí lekári odporúčajú nečakať s plánovaním po

prejsť na článok

Tehotenstvo a vývoj plodu z iného uhla pohľadu

Tým, že sa plod vyvíja v tele matky, pribúda hmota, o ktorú sa krv matky musí starať a preto je tam viacero vecí, ktoré by sa mali počas vývoja plodu zohľadňovať. Je to zvýšená potreba červených krviniek, zvýšená potreba kyslíka, zvýšená potreba odstraňov

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! first appeared on All 4 beauty. The post Ahoj svet! appeared first on All 4 beauty.

prejsť na článok

Video návod: Zdobenie nechtov zdobiacou páskou

Jedinečný spôsob zdobenia nechtov pomocou samolepiacej zdobiacej pásky. Naučte sa ako jednoducho aplikovať zdobiacu nitku.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! appeared first on BRANDme.

prejsť na článok