Školská basketbalová liga GD-TEAM CUP

Počas uplynulého týždňa vyvrcholila v Pezinku záverečným turnajom Školská basketbalová liga GD-TEAM CUP 2022/2023, ktorá už niekoľko rokov nesie meno našej spoločnosti. GD-TEAM dlhodobo podporuje nielen mládežnícky šport v regióne a okrem generálneho partnerstva západoslovenskej školskej ligy basketbalistov je aj hlavným partnerom pezinského ženského volejbalu, partnerom mladých futbalových nádejí, či niektorých nadaných jednotlivcov. „Veľmi nám záleží na Školská basketbalová liga GD-TEAM CUP Čítajte viac The post Školská basketbalová liga GD-TEAM CUP appeared first on gd-Team.

prejsť na článok

Oznam (školská jedáleň)

Oznam (školská jedáleň) Deti, ktoré rodičia vyberú z materskej školy doobeda nemajú nárok na zabalenie obeda. Ďakujem za pochopenie. Beáta Mihoková (Vedúca školskej jedálne)

prejsť na článok

INDOOROVÁ GOLFOVÁ LIGA PRVÉHO ŽILINSKÉHO GOLFOVÉHO KLUBU, VÝSLEDKY 1.KOLA

Indoorová golfová liga prebieha v plnom prúde. Prvé kolo, ktoré bolo odohrané od OKTÓBRA do NOVEMBRA 2022, zaznamenávame nasledujúce výsledky: (PDF súbor)

prejsť na článok

Bikrosová nádej s podporou GD-TEAM

Šport a hlavne ten slovenský sa nezaobíde bez podpory zo súkromných zdrojov. GD-TEAM je dlhodobo podporovateľom športových nádejí a rozhodol sa podporiť aj mladého bikrosového jazdca Denisa Bednárika, ktorý jazdí v klube  CK Twister a prednedávnom bol zar

prejsť na článok

INDOOROVÁ GOLFOVÁ LIGA P.Ž.G.K. 2022/2023

Dnešným dňom, 17.októbra 2022, sa spúšťa zimná aktivita Prvého žilinského golfového klubu, Indoorová golfová liga 2022/2023. Všetky podrobnosti nájdete na našej stránke. Propozície Registrácia Tešíme sa na stretnutie s vami pri partičke golfu. Tím P.

prejsť na článok

GD-TEAM je partnerom pre plavcov z Pezinka

Športový plavecký klub Polície Pezinok vznikol koncom roka 2013. Spoločnosť GD-TEAM je jeho dlhoročný partnerom. Aj napriek tomu, že klub je stále „nováčikom“ medzi ostatnými plaveckými klubmi v okolí, jeho kostru tvoria dlhoroční plavci a tréneri, ktorýc

prejsť na článok