SKI JASNÁ

SKI JASNÁ Vzdialenosť: 26 km, autom cca 30 min Orientačná  cena* celodenného skipassu: dospelý 59,-€, dieťa 42,- € Náš tip: skipassy sa za lepšiu cenu dajú kúpiť online vopred TU , za každý nákup vám na kartičku skipasu (gopass) pripíšu body, ktoré potom môžete využiť na nákup zľavneného vstupného, alebo občerstveniach skupiny TMR (napríklad vstupy do Bešeňovej a Tatralandie) Parkovanie tú býva v hlavnej sezóne dosť komplikované. Ak si privstanete máte šancu dostať sa až na horné parkoviská. Ak si radi pospíte rátajte s tým, že môžete skončiť na záchytnom parkovisku odkiaľ vás do strediska odvezú skibusy. *aktuálne ceny skipasov nájdete na webových stránkach jednotlivých lyžiarskych stredísk, počas vianočných prázdnin bývajú ceny vyššie Najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku ponúka lyžovačku aj pre náročnejších lyžiarov.  V prípade priaznivého počasia sa  tu dá lyžovať ešte aj na Veľkú Noc. Viac ako 20 zjazdoviek rôznej náročnosti je obsluhovaných najmä lanovkami. Výskumníkom odporúčame vyviesť sa až úplne hore a zlyžovať na južný svah Chopka. Skipass z Jasnej spravidla platí aj na južnom svahu. Určite tu neostanete hladní. Na svahu je viacero bufetov a reštaurácií. Gurmánom odporúčame Von Roll Restaurant ktorá je na hornej stanici Lukovej. Kontakt na lyžiarsku školu: Biela púť +421911565842, Maxiland Lúčky +421911403971 Ski JASNÁ The post SKI JASNÁ appeared first on Drevenice Liptov.

prejsť na článok

JASNÁ LYŽIARSKA revolúcia

Najlepšie lyžiarske stredisko s novou lanovkou i návratom kultovej klasiky. Top lyžiarske stredisko na Slovensku naplno žije a opäť sa ... The post JASNÁ LYŽIARSKA revolúcia appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Lyžovačka na Liptove bude

(Liptovský Mikuláš, 3. 11. 2022) – Omesiac na Liptove otvoria zimnú turistickú sezóny. Domovské stredisko Petry Vlhovej Jasná otvorí svoje ... The post Lyžovačka na Liptove bude appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Skibusy do Jasnej premávajú ďalej

(Jasná, 13. 3. 2023) – Na Liptove predĺžili premávku skibusov do Jasnej. Nový grafikon platí od dnes, teda od 13. ... The post Skibusy do Jasnej premávajú ďalej appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Chopok a Ďumbier

1. lístok na lanovku si môžete kúpiť aj niekoľko dní vopred. Je to lacnejšie. web: www.jasna.sk 2. Zaparkujte pri Lanovke: 3. Na Lanovke budete 1x prestupovať do druhej kabínky, alebo môžete ísť pešo. 4. Druhá lanovka Vás vyvezie až hore na Chopok. 5. Na

prejsť na článok

Lyžovanie

V strediskách, na bežkách, na skialpoch. Na svoje si prídu začiatočníci, pokročilí, deti, dospelí, bežkári aj skialpinisti. Najbližšie lyžiarske stredisko vhodné aj pre deti je Park Snow Donovaly (8km). Zaujímavou alternatívou je Lyžiarsk

prejsť na článok