ŠK Slovan napísal o podujatí Európska Integrácia V4 krásne slová

ĎAKUJEME nášmu najslávnejšiemu futbalovému klubu ŠK Slovan Bratislava za krásne slová, ktoré zverejnil na svojom oficiálnom webe www.skslovan.com Dnes sa v Bratislave uskutočnil prvý ročník charitatívneho podujatia Integrácia V4, kde sa stretlo 3000 detí zo Slovenska a približne 1200 detí z Česka, Poľska a Maďarska. ŠK Slovan aktívne podporil toto charitatívne podujatie. Cieľom akcie Integrácia V4 je pomoc pri začleňovaní zdravotne a sociálne znevýhodnených detí do bežného života. Na podujatí sa osobne zúčastnili hráči Vernon de Marco a Lukáš Pauschek, ktorý medzi deti vykopli 30 futbalových lôpt a venovali im svoje dresy. Deťom sa venovali spoločne s naším bývalým hráčom Tamásom Priskinom, ktorý aktuálne pôsobí vo Ferencvárosi. ŠK Slovan zároveň podporil túto akciu finančnou čiastkou, vďaka ktorej bolo zakúpených a potlačených viac než 4000 tričiek pre všetky zúčastnené deti. Pre klub bolo cťou pripojiť sa k tejto charitatívnej iniciatíve a vyčarovať úsmev na tvárach detí. „Veľmi som sa tešil, keď som videl, aké šťastné boli deti z našej návštevy. Na akciu sme prišli práve kvôli nim a verím, že si odniesli pekný zážitok. Radi sme prispeli k tejto iniciatíve, je určite dôležité, aby deti mali v živote rovnaké šance bez ohľadu na sociálne či zdravotné postavenie. Rád som sa stretol aj s bývalým spoluhráčom Tamásom Priskinom, bolo príjemné sa s ním opäť porozprávať,“ povedal Vernon de Marco. „Myslím si, že to bola skvelá akcia pre deti, ktoré prišli naozaj v krásnom počte. Privítanie z ich strany bolo perfektné. Je dôležité, aby deti už v mladom veku pochopili, že medzi sebou nemajú robiť rozdiely a každý si je navzájom seberovný. Ak to pochopia, tak sa navzájom budú viac rešpektovať a svet sa môže stať lepším miestom. Teším sa, že sme mohli prispieť k tejto zmysluplnej iniciatíve,“vyhlásil Lukáš Pauschek. (ZDROJ: www.skslovan.sk) Príspevok ŠK Slovan napísal o podujatí Európska Integrácia V4 krásne slová je zobrazený ako prvý na Adlatus.

prejsť na článok

Európska Integrácia V4 2019

Občianske združenie Integrácia svieti pre všetky deti rovnako organizuje toto podujatie už po jedenástykrát, no prvýkrát má nadnárodný charakter, preto sa 12. novembra 2019 môžete tešiť na 1.ročník Európskej Integrácie V4 2019, na ktorej sa zúčastní 4000

prejsť na článok

Krásne slová

Keď príde deň a vhodná doba, keď bude svietiť mesiac a ligotať sa voda, vtedy poviem ti tie krásne slová, milujem ťa, ľúbim ťa, láska moja.

prejsť na článok

Vinšovačka

Už je k sviatku Tvojho mena vinšovačka pripravená. Krásne slová, krásne dary, nech sa Ti vždy dobre darí. V láske, šťastí život uži, zdravie stále nech Ti slúži.

prejsť na článok

Náš partner CK Metal o Európskej Integrácii V4

Minulý rok jste s námi „sledovali“ třídílný seriál o tom, jak vznikla naše spolupráce s Projektom Integrácia, a také, že jsme darovali zájezd do Disneylandu dětem z dětských domovů.Za řáděním do Disneylandu děti vyrazily 22.8.2019. Po celou dobu zájezdu p

prejsť na článok

Kto to napísal

Lord sa prechádza po záhrade a zrazu vidí v piesku mokrým napísané: - Lord je idiot! Okamžite zavolá Scotland Yard, aby vyšetrili, kto to napísal. Na druhý deň mu telefonujú: - Pane, tá tekutina je moč vášho záhradníka a rukopis patrí vašej pani.

prejsť na článok