Simona Michal

The post Simona Michal appeared first on dobra svadba.

prejsť na článok

Michal Šesták — Nepřítel, či reformátor. Platónův vztah k umění

https://www.youtube.com/watch?v=9926uedp9cA Michal Šesták vystúpil s prednáškou na festivale Philosophy Day v Prešove roku 2022.  Viac informácií The post Michal Šesták — Nepřítel, či reformátor. Platónův vztah k umění appeared first on filozofi.sk.

prejsť na článok

Lucia a Michal sú zatiaľ na strednej, no už stážujú v nadnárodnej firme: Vďaka DASATO Academy môžeš aj ty!

#Lucia Dutková a Michal Kišš získali vďaka pôsobeniu v DASATO Academy šancu pôsobiť aj v nadnárodnej spoločnosti Slido. Čomu sa v DASATO Academy venovali a aké skúsenosti počas svojej stáže nadobudli, nám priblížili v spoločnom rozhovore. The post Lucia

prejsť na článok

Chránené heslom: Svadba Natália a Michal

Obsah je chránený heslom. Pre zobrazenie zadajte vaše heslo: Heslo: The post Chránené heslom: Svadba – Natália a Michal first appeared on Funfoto.The post Chránené heslom: Svadba Natália a Michal appeared first on Funfoto.

prejsť na článok

Konferencia SYMA

Naši lektori Roman Brziak a Michal Jančok sa zúčastnia Konferencie pre systémy manažmentu SYMA – 30.-31.03.2023 Praha Michal Jančok bude zároveň jeden z diskutujúcich v rámci okrúhleho stolu na tému: Základné nástroje kvality v automobilovom priemysle v 

prejsť na článok

Zasahujúci tím počas pandémie ochorenia COVID-19

Na fungovaní karanténnych stredísk sa podieľa množstvo ľudí a my sme sa rozhodli vám ich predstaviť. Koordinácia (Command & Control )  [email protected]  MUDr. Marcel Sedlačko Mgr. Renáta Penazzi Bc.

prejsť na článok