SIMAX Pekáč 1,50 l + 0,3 l

10,00 €Tento praktický pekáč so skleneným vekom je vhodný do všetkých typov rúr a chladničiek. Je vyrobený z kvalitného a tepelne odolného borosilikátového skla SIMAX. Schválené pre styk s potravinami v domácnostiach i profesionálnych prevádzkach.

prejsť na článok

SIMAX Sklenená dóza na potraviny s uzáverom 0,5 l

4,30 €Sklenený zásobník vyrobený z kvalitného a tepelne odolného skla SIMAX. Je schválený na styk s potravinami. Uzavriete doň 0,5 l ľubovoľných potravín (cestovín, strukovín, múky, kávy, cukru, ...). Je uzatvárateľný plastovým viečkom s tesnením.

prejsť na článok

SIMAX Srnčí chrbát 1,5 l

7,00 €Túto formu môžete využiť pre prípravu sladkých i slaných jedál.  Je vyrobená z kvalitného a tepelne odolného borosilikátového skla SIMAX. Schválené pre styk s potravinami v domácnostiach i profesionálnych prevádzkach. Údržba je veľmi ľahká - je

prejsť na článok

SIMAX Náhradný sklenený filter do konvice Marta

4,50 €Tento sklenený filter je vhodný ku konvici Marta.  Je vyrobený z kvalitného a tepelne odolného borosilikátového skla SIMAX. Schválené pre styk s potravinami v domácnostiach i profesionálnych prevádzkach.

prejsť na článok

Husacie hody v meste

Sezónna ponuka (Október- December) HUSACIE HODY Grilovaná husacia pečienka

prejsť na článok

SIMAX 3 dielna súprava zásobníkov s plastovým vekom

32,00 €Pozrite si video. Zásobníky troch veľkostí - 2 l, 1 la 350 ml, sú vodotesné a vzduchotesné. Vďaka špeciálnemu ventilu v nich zostane jedlo čerstvé. Sú napríklad vhodné pre prípravu nakladaných syrov.

prejsť na článok