Si v dlhodobom vzťahu a nemáš naňho chuť? 6 tipov, ako zvýšiť chuť na milovanie

V dlhodobom vzahu zvyajne nastane stereotyp. Ak vzah nenapreduje, m e sa sta, e sa chu na int mne radov nky postupne vytr ca. Ak aj ty za va probl my s t m, e sa tvoja t ba a v e zniuje, pon kame ti p r typov, ako zv i chu na milovanie. Existuje vea d vodov, preo sa zo vzahu vytr ca vzru enie a chu na veern d vku pote enia, v etko sa v ak d napravi. Toto je 6 tipov, ktor ti pom u zlep i int mny ivot s partnerom. Zme prostredie Ak c ti , e sa vo va om vzahu vytr ca v e a chu#357; na int mne z leitosti, zme prostredie. Vysk ajte napr klad sprchu, kuchynsk linku alebo hocijak in miesto. To, e sa vytr ca chu, m e by n sledkom stereotypu. zdroj: Unsplash/We-Vibe Toys Daj ancu in m poloh m Aj napriek tomu, e sa z v ho vzahu vytratila chu, daj ancu in m poloh m. V prvom rade si mus uvedomi, preo sa zniuje tvoja t ba po partnerovi. Chu na milovanie sa m e vytr ca aj kv li spom nan mu stereotypu. Ak to rob te st le rovnako, pre in pir ciu sa otestuj v na om kv ze TU, kde sa dozvie viac o milostn ch poloh ch. Zani viac portova Mono to znie bl znivo, no portom sa ti zlep uje fyzick kond cia. Poas portovania sa vyplavuj endorf ny z tela, o zapr iuje zv en int mnu t bu. To, ako zv i chu na milovanie, m e dosiahnu pravideln m pohybom. zdroj: Pexels/ Zlep i svoje stravovacie n vyky Zdrav strava ovplyvuje nielen na e zdravie, ale prispieva aj v mnoh ch in ch oblastiach. Ak s partnerom pravidelne tla te nezdrav potraviny, m e to by d sledkom va ej n zkej chuti na milovanie. Vyme nezdrav potraviny za ovocie i zeleninu a uvid zmenu. Pokraovanie l nku n jde na al ej strane. The post Si v dlhodobom vzťahu a nemáš naňho chuť? 6 tipov, ako zvýšiť chuť na milovanie appeared first on OdZadu.

prejsť na článok

Zľava

Nemáš chuť na Bungee-jumping? Zn.: Bez gumy zľava!

prejsť na článok

Milovanie s manželkou

Milan sa sťažuje Petrovi v krčme: - Ide to so mnou dolu vodou. Už sa vládzem pomilovať so svojou manželkou iba raz do týždňa. Peter na to: - Nevrav, ja ju týždenne pomilujem asi desaťkrát! - Ako to? Veď ty žiadnu manželku nemáš. - To je pravda, ale my sa

prejsť na článok

Horká chuť

- Pán vrchný, to pivo má až nechutne horkú chuť! , sťažuje sa hosť. Hostinský súcitne prikývne hlavou a hovorí: - Áno pane, a to ste ho ešte neplatili.

prejsť na článok

Chuť do práce

Hovorí šéf zamestnancovi: - Zdá sa mi, že dnes nemáte žiadnu chuť do práce! - Mám, ale človek sa musí vedieť ovládať.

prejsť na článok

Chuť na rum

Angličan sa ubytuje v hoteli na izbe č. 222 a po chvíli dostane chuť na rum. Vytočí číslo na recepciu a objednáva: - Two rums to room two two two! A z recepcie sa ozve: - Tram tara ra tram ta ta!

prejsť na článok