Sezóna eventov Rešpektuj 18! je pre tento rok ukončená

body.kc-css-system .kc-css-1026941 img{padding: 10px 10px 10px 10px;} Počas septembrových týždňov sme zvládli ukončiť sezónu skvelých eventov pod značkou Rešpektuj 18 a to hneď s dvomi akciami.  Ako sme už písali v článku TU, projekt Rešpektuj18! chce zmeniť tolerantný postoj verejnosti k pitiu mladistvých v SR. Zároveň bojuje za zníženie dostupnosti a obmedzenie konzumácie alkoholu deťmi a mladistvými. Na tejto bohumilej iniciatíve spolupracujeme so spoločnosťou Plzeňský Prazdroj Slovensko a občianskym združením OZ Prima.  Tentokrát sme sa s odborníkmi zo združenia a naším staffom vydali do Veľkého Šariša na Rodinný deň Plzeňského Prazdroja a tiež na jedny z najväčších hodov v Bratislave.  Rodinného dňa vo Veľkom Šariši sme sa zúčastnili síce len s menším vybavením, ako sa môžete stretnúť na iných akciách, no aj napriek tomu bol o iniciatívu dosť veľký záujem. Naše promotérky ako vždy poukazovali na nevhodnosť konzumácie alkoholu mladistvými rôznorodými aktivitami, tak ako aj v predchádzajúcej sezóne okuliarmi, ktoré napodobňujú stav opitosti v spojitosti s bežnými činnosťami, kvízom, triafaním lopty do bránky a pod.  V Bratislave sme sa zúčastnili Ružinovských hodov, a to dokonca až dva dni za sebou. Táto akcia mala veľký úspech, keďže samotný program bol veľmi nabitý ako pre dospelých, tak aj pre deti. Zároveň sme využili predvolebnú atmosféru, ktorá do ulíc vytiahla viac ľudí. Pre nás to teda znamenalo oveľa väčšiu možnosť spojiť sa s okoloidúcimi a šíriť osvetu o tejto veľmi dôležitej problematike v spoločnosti.  The post Sezóna eventov Rešpektuj 18! je pre tento rok ukončená first appeared on mymedia.sk.

prejsť na článok

Nová sezóna s Rešpektuj18!

body.kc-css-system .kc-css-758954 img{padding: 10px 10px 10px 10px;} R18! alebo Projekt Rešpektuj 18! je spoločným projektom Plzeňského Prazdroja Slovensko a občianskeho združenia PRIMA. Spoločným cieľom je pracovať na zmene postoja verejnos

prejsť na článok

Sezóna 2021 2022 otvorená.

Vážení zákazníci, sezóna pálenia ovocia 2021 2022 je už zahájená. Ak máte svoje ovocie vykvasené, neváhajte nás kontaktovať a dohodnúť si termín destilácie. V prípade ak neviete, či je už ovocie vykvasené a vhodné na pálenie, zmeriame zostatkový cukor v

prejsť na článok

Letná sezóna v top destináciách Slovenska

Letná sezóna sa vydarila sa v Tatrách a na Liptove vydarila. Najväčší podiel návštevníkov tvorili domáci Slováci ale po dočasnom výpadku sa vrátili Českí a aj Poľskí dovolenkári.

prejsť na článok

Aká by mala byť letná turistická sezóna na Slovensku

O úspechu letnej turistickej sezóny rozhodujú prenocovania turistov, pre ekonomiku je nevyhnutný záujem zahraničných turistov o Slovensko.

prejsť na článok