Servis Otvorený

Na základe udelenej výnimky rozhodnutia vlády Slovenskej republiky o vyhlásení núdzového stavu v súvislosti so šírením koronavírusu COVID-19 zostáva naša prevádzka autoservisu otvorená. Naši zamestnanci sú vybavený ochrannými pomôckami a robíme všetko pre to aby Vaša návšteva bola bezpečná. Prosíme našich zákazníkov preto o dodržiavanie nariadenia vlády SR a vstup do priestorov autoservisu len s ochranou tváre (minimálne s rúškom alebo šálom) a použitím dezinfekcie. The post Servis Otvorený appeared first on Amp Profi.

prejsť na článok

SME TU PRE VÁS

SERVIS VOZIDIEL poskytujú servisné služby v súlade s úpravou nariadenia krízového štábu. V tomto náročnom období chceme zabezpečiť prípadné potrebné opravy motorových vozidiel, ktoré sú kľúčové pre udržanie zásobovania, zásielkových a doručovacích služieb

prejsť na článok

Servis hydraulických rúk

Spoločnosť LIFT TECH sa venuje predaju a servisu hydraulických rúk HIAB, lesníckych hydraulickych rúk LOGLIFT a JONSERED, recyklačných hydraulických rúk JONSERED, hákových a ramenových nosičov kontajnerov MULTILIFT, špeciálnych terénnych vysokozdvižných v

prejsť na článok

Servis a údržba ihrísk od firmy ŠPORTOVÉ STAVBY s.r.o.

Oprava umelej trávy, doplnenie kremičitého piesku, strojné čistenie ihriska, oprava mantinelov, oplotenia a športového vybavenia.

prejsť na článok

Časté chyby majiteľov dieselových motorov - ako si ničia motory?

Lámete si hlavu nad tým, prečo váš dieselový motor nevydržal a prečo ste museli tak skoro absolvovať príliš zložitý a drahý servis? Možno je to vaša chyba !!

prejsť na článok