Senior SAP CRM Konzultant (home office)

Pozícia je vhodná pre seniorného SAP konzultanta zameraného na modul SAP CRM, ktorý hľadá hlavne perspektívu veľkých projektov a zázemie silnej medzinárodnej IT firmy

prejsť na článok

Senior SAP SD Konzultant (home office)

Na posilnenie tímu nášho klienta hľadáme skúsených SAP konzultantov pre rôzne oblasti SAP pre modul SD, ktorých pracovnou náplňou bude hlavne:

prejsť na článok

Senior SAP IS-U Konzultant (home office)

Pozícia je vhodná pre seniorného SAP konzultanta zameraného na modul SAP IS-U, ktorý hľadá hlavne perspektívu veľkých projektov a zázemie silnej medzinárodnej IT firmy.

prejsť na článok

Senior SAP BO Konzultant (home office)

Pozícia je vhodná pre seniorného SAP konzultanta zameraného na finančný modul SAP BO, ktorý hľadá hlavne perspektívu veľkých projektov a zázemie silnej medzinárodnej IT firmy.

prejsť na článok

Senior SAP FI/CO Konzultant (home office)

Pozícia je vhodná pre seniorného SAP konzultanta zameraného na finančné moduly SAP FI alebo CO, ktorý hľadá hlavne perspektívu veľkých projektov a zázemie silnej medzinárodnej IT firmy.

prejsť na článok

Medior SAP SD Konzultant (home office)

Pozícia je vhodná pre mediorného SAP konzultanta zameraného na modul SAP SD, ktorý hľadá hlavne perspektívu veľkých projektov a zázemie silnej medzinárodnej IT firmy.

prejsť na článok