Sedacie vaky pre deti

Sedacie vaky ponúkajú multifunkčné využitie. Môžu slúžiť ako miesto na relaxáciu, meditáciu, čítanie, učenie, sledovanie televízie alebo hranie hier. Deti môžu využiť sedacie vaky na rôzne činnosti a prispôsobiť ich svojim potrebám.

prejsť na článok

3 najobľúbenejšie tkaniny

Čalúnený nábytok patrí medzi najpoužívanejšie kúsky nábytku v domácnosti. Takmer každý kus nábytku, na ktorý si spomeniete sa vyrába v čalúnenej podobe. Najobľúbenejšie sú postele, sedacie súpravy, kreslá alebo stoličky. Pred samotným výberom je dôležité

prejsť na článok

10 tipov na sedačky a pohovky do malého bytu

Objavte pohovky a sedačky, ktoré žiaria eleganciou, pohodlím, a navyše sú ideálne aj do malých interiérov. Prinášame vám 10 tipov na malé sedacie súpravy a pohovky, ktoré sa hodia aj do spálne spojené s obývacou izbou.

prejsť na článok

Deň detí: Detský kútik v obývačke

Medzinárodný deň detí sa oslavuje 1. júna. Je významným sviatkom, ktorý pripomína práva a potreby detí. Cieľom je podporiť ich vzdelanie, zdravie a šťastný vývoj.

prejsť na článok

3D Projekcia

Naprojektujeme a zariadime Vám domov nábytkom podľa vašich predstáv Vďaka modernej technike môžete vidieť ako bude náš nábytok vyzerať u Vás doma skôr než si ho kúpite. Vo virtuálnom prostredí Vám naši pracovníci radi pomôžu naprojektovať celú Vašu izbu.

prejsť na článok

Škrečok, morské prasiatko alebo mačka - aké zvieratko pre deti vybrať?

Takmer všetky deti túžia po domácom zvieratku. Vedeli by o tom rozprávať najmä rodičia, ktorí sa s prosbami detí o kúpu morčaťa, psíka či mačky stretávajú asi najčastejšie. Nájsť nenáročné zvieratko pre deti nie je práve najľahšia úloha. My sme sa s ňou v

prejsť na článok