Samonavíjacie okenné a dverové sieťky

Samonavíjacie sieťky ochránia Váš domov pred dotieravým hmyzom bez akýchkoľvek obmedzení. Jednoduchá obsluha umožňuje jej použitie kedykoľvek v prípade potreby. Elegantné hliníkové profily nezasahujú do svetlostí okien a dverí. Sieťovina z vysokokvalitného skleneného vlákna s lamináciou je vysokoodolná proti extrémnym kladným aj záporným teplotám, čo zaručuje jej celoročnú prevádzku. Detail samonavíjacích okenných a dverových sieťok VýhodyParametreRozmeryFarbaÚdržbaVýhody celoročná prevádzka takmer bezúdržbové úspora miesta použitie len v prípade potreby elegantné profily nezasahujúce do svetlosti okien jednoduchá obsluha systém klick-klack, alebo hákový systém Parametre Samonavíjacia sieťka okenná Al profil 41 mm hriadeľ rebrovaný sieťovina sivá vodiaca lišta Al 3222 mm pružinová mechanika ovládanie: klick-klack alebo hákový systém Samonavíjacia sieťka dverová Al profil 41 mm hriadeľ rebrovaný sieťovina sivá bočnice 45° vodiaca lišta + Bočná dorazová lišta Al 3222 mm pružinová mechanika zaisťovací magnetRozmery Samonavíjacia sieťka okenná maximálna šírka: 1700 mm maximálna výška: 2500 mm maximálna plocha: 2,25 m2 Samonavíjacia sieťka dverová maximálna šírka: 1300 mm maximálna výška: 2300 mm maximálna plocha: 2,25 m2 Samonavíjacia sieťka dverová obojstranná maximálna šírka: 2600 mm maximálna výška: 2300 mm maximálna plocha: 4,5 m2 Farba biela, hnedá, antracit, zlatý dub, imitácia tmavá, bronz Údržba Sú prakticky bezúdržbové. Profily sú súčasťou rámov okien, umývame ich spolu s oknami. Sieťovina sa zbavuje prachu vyťahovaním a sťahovaním. V lokalitách so zvýšenou prašnosťou ju v prípade potreby môžete povysávať alebo poutierať vlhkou hubkou. Galéria samonávijacie sieťky proti hmyzusamonávijacie sieťky proti hmyzusamonávijacie sieťky proti hmyzusamonávijacie sieťky proti hmyzusamonávijacie sieťky proti hmyzu Máte záujem o tento produkt? Kontaktujte nás. KONTAKT If you are human, leave this field blank.V prípade záujmu o tento produkt nás kontaktujte na telefónnom čísle +421 903 513 820 alebo vyplňte kontaktný formulár nižšie.Meno *Priezvisko *E-mail *Telefón *Vaša správareCAPTCHA is required.ODOSLAŤ Close The post <h1>Samonavíjacie okenné a dverové sieťky</h1> appeared first on LIMA EU s.r.o..

prejsť na článok

JARNÁ ZĽAVA 10% na Siete Proti Hmyzu

Zľava 10% sa vzťahuje len na materiál. Zľava sa uplatňuje na okenné a aj dverové siete proti hmyzu. Táto zľava platí do 30.04.2023. The post JARNÁ ZĽAVA 10% na Siete Proti Hmyzu first appeared on JADA.

prejsť na článok

ADS automatické dverové systémy

Na stránky bola pridaná fima ADS - automatické dverové systémy Žilina, ktorá ponúka dodávku a montáž sekcionálych a rolovacích dverí, automatických posúvnych dverí, automatov pre otváranie posúvnych a krídlových brán, parkovacích rámp a zábran.

prejsť na článok

Sieťky proti hmyzu Plissé

Plissé sieťky sú veľmi obľúbeným typom ochrany proti hmyzu. Môžete ju použiť na okná aj dvere. Pre svoj exkluzívny vzhľad, skvelú funkčnosť a možnosť použitia na miestach s obmedzeným priestorom si získava stále väčšiu popularitu. Inteligentný mechanizmus

prejsť na článok

Sivé okno je „IN“!

Inoutic ponúka kompletne sivé PVC oknáOkná sú dnes nielen funkčným stavebným prvkom, ktorý chráni domov pred nepriazňou počasia, zabráni v zime tepelným únikom zaistí prísun denného svetla a čerstvého vzduchu. V správnom farebnom odtieni dodajú bývaniu št

prejsť na článok

Servis okien III. Kedy a čo servisujeme Tesnenie.

Tesnenie okien servisovať?  Veruže áno. Tak ako všetko na svete starne, tak aj okenné tesnenia starnú. The post Servis okien III. Kedy a čo servisujeme Tesnenie. appeared first on oprava-servis-nastavenie.sk.

prejsť na článok