Salón Elektromobilov 2020 najväčšia špecializovaná výstava elektromobilov na Slovensku

O elektromobiloch sa na Slovensku hovorí čoraz častejšie. Dosvedčuje to aj nedávny evidentný záujem verejnosti o dotácie, na ktoré sa záujemcovia prihlasovali koncom roka 2019. Celá šesťmiliónová suma vyčlenená na podporu kúpy elektromobilov bola rezervovaná v priebehu 3 minút a 41 sekúnd. Elektromobily a plug-in hybridy sa teda tešia úspechu a na Slovensko tak prichádza nová výstava zameraná výhradne na tento typ vozidiel. Už 24. 26. januára v Bratislave Výstava Salón Elektromobilov 2020 bude prebiehať v dňoch od 24. do 26. januára 2020 v obchodnom centre Bory Mall v Bratislave. Podujatie láka návštevníkov na všetky horúce novinky z ponuky elektromobilov, ktoré sú dostupné pre náš trh pre rok 2020. Na výstave však budú predstavené aj najnovšie elektrobicykle a elektrické motorky. Na svoje si tak prídu skutočne všetci vyznávači čistého pohonu. Svoju účasť na podujatí potvrdili najznámejšie automobilky ako Audi, BMW, Mercedes-Benz, Hyundai, Škoda Auto, Volvo, Tesla, KIA, Nissan, Volkswagen či ďalší.  Okrem výstavy sa môžete tešiť aj na odborné prednášky, workshopy, panelové diskusie a prezentácie najnovších elektromobilov a plug-in hybridov. Chýbať samozrejme nebudú ani testovacie jazdy. Zaregistrujte sa zadarmo Registrácia na výstavu prebieha zadarmo priamo na stránke www.e-salon.sk. Spolu s registráciou získavate možnosť vyhrať zaujímavé ceny ako elektromobil na víkend alebo dokonca na celý týždeň. Navyše pre každého zaregistrovaného návštevníka si organizátori pripravili malý darček v podobe kalendára elektromobilov pre rok 2020.  The post Salón Elektromobilov 2020 najväčšia špecializovaná výstava elektromobilov na Slovensku appeared first on AutoNaLizing.sk.

prejsť na článok

Do Európy smeruje ďalšia čínska investícia do výroby elektromobilov

Čínska automobilka Chery by mohla rozšíriť svoje obzory vybudovaním tovární v Európe a Spojenom kráľovstve do konca desaťročia. The post Do Európy smeruje ďalšia čínska investícia do výroby elektromobilov appeared first on MojElektromobil.sk.

prejsť na článok

V čom je Cukrovar „green“

Uvedomujeme si, aký citlivý prístup si vyžaduje také výnimočné miesto, akým je nepochybne areál Trnavského cukrovaru. Jednou z našich základných hodnôt je preto rešpekt k histórii tohto územia doplnený o dôraz na dlhodobú udržateľnosť aplikovaných riešení

prejsť na článok

Slovensko a elektromobily nejdú dokopy: Predaje sú žalostné, sme na chvoste EÚ!

Popularita elektromobilov na Slovensku je na bode mrazu. Stále viac dôverujeme spaľovákom, predovšetkým autám na benzín. The post Slovensko a elektromobily nejdú dokopy: Predaje sú žalostné, sme na chvoste EÚ! appeared first on AndroidPortal.sk.

prejsť na článok

Tesla Model Y (2024): Tesla prekopala ceny. Toľkoto stojí dnes

Tesla občas mení ceny svojich elektromobilov naprieč rôznymi trhmi. Takto dnes vyzerá cena Tesla Model Y pre Slovensko. The post Tesla Model Y (2024): Tesla prekopala ceny. Toľkoto stojí dnes appeared first on MojElektromobil.sk.

prejsť na článok

Výhody nabíjacích staníc pre firmy

Elektrické vozidlá sa stávajú čoraz obľúbenejšími a mnohí ľudia sa prispôsobujú životnému štýlu elektromobility. Čím viac ľudí prechádza na batériové vozidlá, zvyšuje sa aj potreba budovania nabíjacích staníc. Budovanie nabíjacích staníc pre firmy Práve b

prejsť na článok