ŠACHTA – VT ZŠ JUH oprava prečerpavačky

ŠACHTA – VT ZŠ JUH oprava prečerpavačky jQuery(document).ready(function($) { if(typeof(gg_galleries_init) == "function") {gg_galleries_init("6619d80870bd5"); }}); Príspevok ŠACHTA – VT ZŠ JUH oprava prečerpavačky je zobrazený ako prvý na VT KANAL.

  • Web: VT KANAL
  • Aktualizované: 13.4.2024
prejsť na článok

ŠACHTA – VT výmena potrubia

ŠACHTA – VT výmena potrubia jQuery(document).ready(function($) { if(typeof(gg_galleries_init) == "function") {gg_galleries_init("6619d8087515b"); }}); Príspevok ŠACHTA – VT výmena potrubia je zobrazený ako prvý na VT KANAL.

prejsť na článok

VODOVOD – VT Rodinná oblasť vodomerná šachta

VODOVOD – VT Rodinná oblasť vodomerná šachta jQuery(document).ready(function($) { if(typeof(gg_galleries_init) == "function") {gg_galleries_init("6619d80860a09"); }}); Príspevok VODOVOD – VT Rodinná oblasť vodomerná ša

prejsť na článok

Oprava strechy podhľadov Svätý Jur

Oprava strechy podhľadov vo Svätom Juri. The post Oprava strechy podhľadov Svätý Jur appeared first on Podrezávanie muriva a domu.

prejsť na článok

Oprava Preliačin Na Karosérii? Vďaka Technológií PDR Rýchlo A Lacno!

Zrejme ste už zažili ten mrzut pocit, keď ste si v jeden kr sny deň na li na svojom aute veľmi nepekn preliačinu. Či už to sp sobilo krupobitie z nočnej b rky, alebo nezn my vandal, jedna z prv ch veciacute;, ktor v m prebehne hlavou bude oprava. Koľko

prejsť na článok

Oprava obuvi

Oprava obuvi V našich prevádzkach Vám ponúkame opravu každého druhu obuvi. Opravy sa snažíme robiť na počkanie a k spokojnosti zákazníka. Pri zložitejších opravách je to do dvoch dní. Na opravu obuvi používame vysokokvalitné materiály a lepidlá.

prejsť na článok