Rozmýšľate nad novými svietidlami či lampami? Máme pre Vás skvelý tip!

Rozmýšľate nad novými svietidlami či lampami do Vášho bytu, domu alebo iných priestorov? Máme pre Vás skvelý tip! Objavte až 40.000 svietidiel a lámp na jednom mieste. V e-shope Svetla.sk nájdete všetko, čo súvisí so svietidlami pre váš dom, záhradu, kanceláriu, obchod alebo nehnuteľnosť vo všeobecnosti. Nájdite si svoje vysnívané svetlá v širokom sortimente výrobkov a využite zľavové kódy a iné špeciálne ponuky. E-shop ponúka bezplatné dodanie tovaru na Slovensko pri každej objednávke nad 20 € a možnosť bezplatného vrátenia tovaru do 30 dní. Ak máte nejaké otázky týkajúce sa svietidiel a lámp, napríklad v súvislosti s prechodom z tradičných žiaroviek na LED žiarovky, v takom prípade vám radi pomôžu školení a ústretoví pracovníci zákazníckého servisu. Pre správne osvetlenie Svietidlá neslúžia len na osvetlenie miestnosti. Lampy, podobne ako nový nábytok, môžu úplne zmeniť vzhľad miestnosti. Správne osvetlenie je v skutočnosti rozhodujúce pre vytvorenie príjemnej atmosféry a poskytnutie dobrej orientácie v miestnosti. Či už staviate nový dom, renovujete alebo sa jednoducho cítite potrebu zmeny, svetlá.sk je pre vás ten správny obchod! Správne osvetlenie môže tiež zvýšiť váš pocit pohody a najmodernejšie svietidlá a žiarovky vám pomôžu šetriť energiu a peniaze. Napríklad vysokokvalitné LED žiarovky vám môžu ušetriť až 90 % nákladov na elektrickú energiu a vyznačujú sa rovnakou svietivosťou ako tradičné žiarovky. Keďže úspora energie znamená aj nižšie emisie CO², zároveň tým pomáhate životnému prostrediu. Čakajú na vás skvelé ponuky, horúce trendy v oblasti svietidiel, inšpirácie, tipy a mnoho ďalšieho. Navyše, po Vašej registrácii do newslettera môžete získať zľavový kupón v hodnote 10 € na Váš ďalší nákup! Príspevok Rozmýšľate nad novými svietidlami či lampami? Máme pre Vás skvelý tip! je zobrazený ako prvý na Nakúpdoma.

prejsť na článok

Liptáci boli s Novými Zámkami o triedu lepší

Liptovský Mikuláš si zvýšil náskok práve pred Novými Zámkami.

prejsť na článok

KAUFLAND Skvelý výber týždňa

Aktuálny leták Kaufland ,,Skvelý výber týždňa platný od 30.9.2021 do 6.10.2021. The post KAUFLAND Skvelý výber týždňa appeared first on Akciove-Letaky.sk.

prejsť na článok

Futbalový klub ŠK Šoporňa s novými taškami

Ako jediná firma na Slovensku dokážeme vyrobiť kvalitné športové tašky podľa vlastného výberu farieb.Takisto na tašky dokážeme potlačiť plnofarebné logo klubu alebo sponzora. Posúvame hranice ďalej aj v oblasti športových tašiek. The post Futbalový klub Š

prejsť na článok

Celoodpružené bicykle Marin - zábava v každom teréne

Prerobený a prestavaný model s modifikovanou geometriou, novými komponentmi či systémom pruženia. Aj to sľubuje tento kalifornský výrobca vo svojej ponuke pre rok 2023.

prejsť na článok

Binárne záchody a chlapci v sukniach.

Bol som na Pohode a bolo to v pohode, až na pár maličkostí. Asi by som začal, že tento festival tolerancie, priateľstiev, rozhovorov a iných dnes už „umení“ sa mi páči. No na druhej strane som klasický, asi už nemoderný človek a som sklamaný. Mám rád gejo

prejsť na článok