Rozhovor s fitness trénerkou, grafičkou, influencerkou a matkou o zdravom prístupe k vlastnému telu

Zuzana Hanajíková je mladá mamička na materskej dovolenke, ktorá sa zároveň aktívne už niekoľko rokov venuje fitness. Aktuálne sa venuje fitness trénerstvu a grafike, pokiaľ to jej dcérka dovolí. Zuzka vám poradí ako predchádzať zraneniam a ako si udržať motiváciu na dosiahnutie svojich cieľov. 1. Kedy a prečo si začala cvičiť? Začala som naozaj pravidelne cvičiť Rozhovor s fitness trénerkou, grafičkou, influencerkou a matkou o zdravom prístupe k vlastnému telu Čítajte viac Príspevok Rozhovor s fitness trénerkou, grafičkou, influencerkou a matkou o zdravom prístupe k vlastnému telu je zobrazený ako prvý na EO|Mode on.

prejsť na článok

Prečo si vyrábať domáce pamlsky pre psov?

Ľudia čoraz viac uprednostňujú zdravé jedlá, ktoré nám poskytujú dobrý pocit, dodávajú nám viac energie, prispievajú k zdravému imunitnému systému a nášmu celkovému zdraviu. Mnoho ľudí sa snaží vyhýbať vysoko priemyselne spracovávaným potravinám alebo je

prejsť na článok

Představujeme grafickou kartu AMD Radeon RX 7600

Představujeme grafickou kartu AMD Radeon RX 7600: Hraj. Streamuj. Postupuj Vpřed.

prejsť na článok

EMS včasopise PŘEŽÍT

Rozhovor s úspěšným majitelem studia BODY EXPRESS. Osud se s Bořivojem Drastichem nepáral, přesto toho dokázal ve fitness oboru mnoho. Přečtěte si zajímavý článek. The post EMS v časopise PŘEŽÍT appeared first on Body Technology.

prejsť na článok

Rozhovor pre Denník N

Rozhovor, ktorý sme poskytli Denníku N plné znenie: #text-577413064 { text-align: center; } Denník N The post Rozhovor pre Denník N appeared first on Asociácia predajcov pyrotechniky.

prejsť na článok

Ročné predplatné magazínu Relax o zdravom životnom štýle

Cena: 19 €Ročné predplatné magazínu Relax o zdravom životnom štýle

prejsť na článok