Rozhodli ste sa pre spoluprácu s nami? Prečítajte si ďalší postup

Vždy sa riadime našim základným pravidlom: Správne poradiť a odporučiť. V žiadnom prípade však nevnucujeme naše predstavy.Spracujeme návrh, ktorý zohľadní estetické, svetelné a výsadbové podmienky prostredia, kde sa hrobové miesto nachádza. Osobne obhliadneme a zameriame miesto realizácie. Navrhneme ideálne riešenie, prepracované do všetkých detailov.Oboznámime vás s postupom a časovým rozvrhom prác, podrobne vysvetlíme montážno – technologický postup.Objednávku vypracujeme tak, že je pre klienta prehľadná a zrozumiteľná. Obsahuje všetky detaily návrhu. Súčasťou je nacenenie dohodnutých prác, potvrdené vzájomnou dohodou. Dohodnutá cena je konečná, bez ďalších skrytých poplatkov.Miesto realizácie si pripravíme sami, zhotovíme kvalitný železobetónový základ. Namontujeme všetky požadované súčasti, odvezieme prebytočnú zeminu či odpad.Upravíme okolie, hotové dielo odovzdáme klientovi. Ku konečnému vyplateniu dochádza po odsúhlasení a prevzatí prác objednávateľom.Nepredvídateľné situácie, ktoré vznikajú najmä pri starších hrobových miestach, vždy vopred oznámime. Následne ich riešime vždy snbsp;vedomím a súhlasom klienta.Pravidelne kontrolujeme naše práce, zistené drobné nedostatky hneď odstránime. V prípade zistenia väčších poškodení bezodkladne informujeme majiteľa, prípadne dohodneme ďalší postup. The post Rozhodli ste sa pre spoluprácu s nami? Prečítajte si ďalší postup appeared first on Kamenárstvo sv. Vincenta de Paul.

prejsť na článok

Štartujeme novú spoluprácu s BlueVoyant

V júli 2022 sme podpísali novú partnerskú zmluvu pre predaj amerického produktu na sledovanie kybernetických hrozieb zo strany dodávateľov a ochrany digitálnej [] The post Štartujeme novú spoluprácu s BlueVoyant appeared first on EMM.

prejsť na článok

Postup lásky

Viete, aký je postup lásky? Najprv vám žena lezie do postele, potom do peňaženky a nakoniec na nervy.

prejsť na článok

S Aquapolom je spokojný už 21 rokov. Prečítajte si rozhovor s pánom Ing. Andrášom

Pomocou našej technológie sme za dlhé roky pôsobenia vysušili už stovky budov a získali tým množstvo spokojných zákazníkov. Pán Ing. Andráš je jedným z nich. Náš prístroj si dal nainštalovať už pred 21 rokmi a stále je nám verný. Čo o nás povedal? Prečíta

prejsť na článok

Výmeny batérií sa nevzdá. Známa značka ohlásila intenzívnu spoluprácu

Výmena vybitej batérie za plne nabitý kus na počkanie je pri elektromobiloch pomerne známou alternatívou k tradičnému nabíjaniu. The post Výmeny batérií sa nevzdá. Známa značka ohlásila intenzívnu spoluprácu appeared first on MojElektromobil.sk.

prejsť na článok

Postup pri batikovaní tričiek.

Postup pri batikovaní tričiek. V skrini som mala dlhodobo odložené biele tričká. Nerada som ich nosila. Určite to poznáte. Oblečiete si biele tričko a o chvíľku aj keď si dávate veľký pozor, nájdete mastný fľak alebo čo i len maličkú špinku po jedle Raz

prejsť na článok