Rovný hrudníček

Mamička hreší synčeka: - Janko, vystri sa, aby si mal pekný rovný hrudníček! Janko na to odpovie: - Načo? Však ani ty ho nemáš rovný!

prejsť na článok

Archimedov politický zákon

Počet politikov ku korytu sa tlačiacich je rovný počtu politikov od koryta vytlačených.

prejsť na článok

Veselé sviatky

Veselé sviatky Vianočné, pekné cesty polnočné, pod stromčekom pekný darček, na Silvestra rezký tanček, zo zábavy rovný krok a potom šťastný Nový rok.

prejsť na článok

SPRÁVNE ZVOLENÉ NOHAVICE DODAJÚ ORIGINÁLNY CHARAKTER KAŽDÉMU OUTFITU!

Nohavice sú základným kúskom vášho šatníka, ktorý môže výrazne formovať celý výsledný outfit a dať mu originálny ráz. Najstaršie známe nohavice boli nájdené na cintoríne v Yanghai v Turpane, Sin-ťiangu, v západnej Číne a datované boli do obdobia medzi 10.

prejsť na článok

Ako si upraviť okolie domu jednoducho a rýchlo

Novostavby a tiež moderne stavané rodinné domy sa často nachádzajú na pozemku, kde ešte nestihli vyrásť stromy ani tu nie je založená okrasná či úžitková záhrada. Napriek tomu ale chceme okolie domu využívať pre prácu, odpočinok a zábavu. Rovnaký p

prejsť na článok

Prečo si matrac Benab Fyzio Plus vyberajú majitelia hotelov ?

Povesť hotela business a prémiovej triedy závisí od kvalitného spánku hostí. Súčasťou kvalitných hotelov a penziónov sú v štandardnom vybavení izby ortopedické matrace s nezávislými pružinami, hypoalergénne materiály, určené pre každú váhu hostí. Model Be

prejsť na článok